2777
2789

با کسی صمیمی نشم

اگه مادر شدم نذارم بچم کمبود حس کنه و مراقبش باشم نه مثل کلانتر 

مادر باشم و رفیق

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

اینکه فقط خودت برا خودت باید مهم باشی ، خودتو ت اولویت قرار بدی ، هر چقدر ب خودت ارزش بدی همون قدرم ب دیگران حالی میگی ک من شخصیت‌دارم اونام احترام میزارن برات ، 

اینکه بدون چشم‌داشتی ب دیگران‌محبت‌کنیم‌ و کمکشون‌کنیم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام ادب ارزش قاعل شدن

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

باید همیشه سرسنگین باشه آدم

نباید خیلی مغرور باشی

اما یکم غرور هم بد نیست

همیشه یاد بگیر رو پای خودت بایستی، وقتی اینجوری باشه میان سمتت

تو انتخاب دوست دقت کن

دوست خیلی رو آدم تاثیر میزاره

آرام آرام به قلبم چه نشستی خوش نشستی تو به جانم...🍃🌸

حلال بیشتر مشکلات گذر زمانه و صبوریه.

اگه کسی بدی کنه‌.بدی میبینه،با شدت بیشتر.

اگه به کسی خوبی کنی. مطمئن باش اون خوبی روزی به خودت برمیگرده. جایی که اصلا فکرش رو هم نمیکنی.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بعضی وقتا خودت رو بزار جای بقیه.

چیزی که دوستش داریم لزوما برامون مفید نیست ( ایه قرانی اش هم هست)

دروغ نگو ولی همه چیز هم نگو.

نصف ادب و احترام اینه که بدونی چه زمانی دهنت رو بسته نگه داری.

یه چیزهایی هست که تا تجربه اش نکنیم نمیتونیم درکش کنیم.

خودتو با بقیه مقایسه نکن.

بعضی ادمها نه حق رو میشنوند نه حق رو میبینند و نه حق رو میگن و نه از عقلشون استفاده میکنن. از روبه رو پشت سر گوششون بسته است.( اینم ایه ی قران)

فرار از رنج خودش رنجه.

اگه درسی که تو دنیا باید پاس میکردی رو هنوز انجام ندادی اجازه نداری از کلاس بیرون بری.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃