2777
2789
عنوان

روز زن(حتما بخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 146 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هر کی کادو نگرفته مشکل از خودشه؟؟؟!!!! با این طرز فکرتون حرفی برای گفتن نمیمونه!!!

نه لزوما

ولی سعی ونید با دقت بخونید

گفتم ما فقط مسئول رفتار خودمون هستیم 

با تغییر رفتار ما قطعا رفتار مرد هم تغییر میکنه

یه جاهایی لازمه به روشون بیاریم بهشون یاد بدیم

ولی اول از خودمون باید شروع کنیم

پزشک عمومی

یعنی هر کی کادو نگرفته مشکل از خودشه؟؟؟!!!! با این طرز فکرتون حرفی برای گفتن نمیمونه!!!

اره معلوم نیست.

چون عشوه بلد نبود.

تمیز تبود😐😐😐😐

خداییش چرت پرتها چیه

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
زنانگی کردی؟ناز بودی؟مهربون بودی؟تمیز بودی؟خوشبو بودی؟زیبا بودی؟آشیونه گرم درست کردی؟مشاور خوبی بودی ...

ازین جمله ها میشه دوتا برداشت متفاوت داشت

یکی اینک زن انقد بدبخته ک باید اینجوری رفتار کنه تا تو چشم مرد خوب باشه

برداشت دوم اینه که زن تو خلقتش این دلبریا و طنازیا رو داره و باید ب نحو احسن انجامش بده برا روح و جسم خودش و بعدش همسرش..

ظاهرا من برداشت دوم رو داشتم شما اولی رو❤️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
درسته آدم بهش بر میخوره همه چیو از چشم زن دیدن اما تلنگر خوبیه بعضی نکته هاش درست و بجاست

من همه چی رو از چشم زن نمیبینم

مرد بی لیاقت کم نیست

مرد بیشعور کم نیست

که با وجود یه زن خوب بازم قدر نشناسن

ولی....هرکسی باید رفتار خودشو درست کنه

ما زنیم

پس زن بودنمونو درست کنیم

پزشک عمومی

چرا ی زن باید ناز کنه؟؟ زنانگی کنه؟؟خوشبو باشه؟؟ تمیز باشه؟؟؟؟؟ واسه اینکه به چشم بیاد؟؟؟ ی زن ا ...

زن عروسک ویترین نیست

اینایی که گفتم تو ذاتشه

زن خسته و کوفته هم میره استراحت میکنه

نمیپره به همه

پزشک عمومی

تو روز زن هم محکوم به زن بودنیم😒باید سابقم نو چک کنیم ببینیم لیاقت یه تبریک رو داریم یا نه

بحث لیاقت نیس اگ حرف اسی رو خوب بخونیم میبینیم گفته میشه خیلی از ناراحتیارو با گرفتن محبت از همسرمون جبران کنیم..کادو نخرید؟؟ سرسنگین باشیم نباید ک دعوا راه بندازیم..

شاید حرفای اسی یکم نیاز به چکش کاری داشتع باشع اما حقه

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
زنانگی کردی؟ناز بودی؟مهربون بودی؟تمیز بودی؟خوشبو بودی؟زیبا بودی؟آشیونه گرم درست کردی؟مشاور خوبی بودی ...

خیلیییی جاها مقصر خانومان.ما عقل داشتیم خودمون انتخاب کردیم خوب یا بدشون کار ندارم .ولی وقتی می‌بینیم شوهر جیبش خالیه چرااااا دعوا کنیم برا کادووو؟؟؟؟مرد خیانت میکنه ؟خیلی از زنا هم میکنن!مردا بچه ننه ان؟؟خیلی از زنا هم هستن نیستن؟؟؟مردا خیلی چیزشون بهتره .مثلا چشم و هم چشمی نمیکنن مثل زنا .چون فلانی طلا داره منم میخوام .فلانی لباس گرفته منم میخوام من اونو میخوام چون .........

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍
یه زن توهین نمیکنه فحش نمیده کتک نمیزنه توهین نمیشنوه فحش نمیشنوه کتک نمیخوره فقط میتونه قهر کنه م ...

عزیزم یه زن میتونه مثل یه مرد این کارارو انجام بده 

میتونی امتحان کنی 😊 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
درسته آدم بهش بر میخوره همه چیو از چشم زن دیدن اما تلنگر خوبیه بعضی نکته هاش درست و بجاست

پروفت لعنتی مونالیزارو چطور باحجاب کردیش🤣🤣🤣🤣

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸