2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ع شناسایی شد 🤣🤣🤣🤣

اون کلا ریا کاره ب نظر من خیلی پزیه

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

نه کلا خودشو میزنه به اون راه..نه کادو نه تبریک..منم از اون مدل ادمها نیستم که چیزی رو به زور بخوام.دوست دارم طرف خودش اختیاری انجام بده..ولی رفتم برا خودم دو جفت جوراب خوشگل و گرم خریدم..تو این هوای سرد میچسبه

درست میشه دایی  
اسمشو نگم بهتره ولی هر تاپیکی که کادو زنه هست یکم بگردی پیدا میکنی 🤣🤣🤣سرویس طلا و کیکش

میترسم آخر چشمش بزنن ...مال ما اولین روز زن یه جفت گوشواره ..سال بعد درختچه ..الان بعد ۷ سال هیچی گرفته خوابیده😭😭

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 
اون کلا ریا کاره ب نظر من خیلی پزیه

کاربریشووو بده

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

نه اصلا نمیگم 

مادر من مادره منه 

مادر اونم مادر خودش 

قرار گذاشتیم از اول 

به مادرمم سالها قبل گفتم مادرش خیلی بدی در حقم کرد حتی عقدم نیومد ابروم رو برد جلو مهمونا خجالت کشیدم ...مادرم گفت باشه مهم نی بهتر

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عخی چ احساسیه مامانت 

اره خیلی اخه چون پسر نداره بی نهایت همسرمو دوس داره انصافا همسرمم همیشه عین یه پسر هواشو داره فداش بشم 😍

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
میترسم آخر چشمش بزنن ...مال ما اولین روز زن یه جفت گوشواره ..سال بعد درختچه ..الان بعد ۷ سال هیچی گر ...

دیگه کم کم نابود میشه 🤣🤣🤣منم الان هفت ساله اول طلا بعد لباس بعد گل دیگه امسال هیچ 🤣

🖤🌈