2777
2789
کاربریشووو بده

شرمنده عشقم🙃

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کردی شوهرت به حرف توئه کادو رو باهم گرفتین؟

نه پول داد خودم رفتم گرفتم 

هیچی همینطوری چون تنها امیدش منم 

از مادرش راضی نیس ی بار میخاستم طلاق بگیریم بخاطر مادرش بهم گفت برگرد طلاق بگیری من مجبورم باز برم پیش مادرم نمیخام دوباره روزهای جهنم سرو بسه 

مادرش واقعااااا اذیت می‌کنه ما رو منم بخاطر رفتار مادرش ازشوعرم دلسرد شدم 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
اون کلا ریا کاره ب نظر من خیلی پزیه

کارتون بده ها عزیزم پشت سرش حرف میزنید هر چی هست دوس داشته عکس بذاره خوشحال بوده خوشحالیشو ب اشتراک گذاشته اتفاقا بنده خدا اصلا اینجوری نیست ب نظر من یکم مهربون تر باشیم🌹🌹🌹

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
کارتون بده ها عزیزم پشت سرش حرف میزنید هر چی هست دوس داشته عکس بذاره خوشحال بوده خوشحالیشو ب اشتراک ...

شما مگه میدونی من کیو میگم؟بعدم من نگفتم یکی دیگه گفت من گفتم همونه ک...منم همسرم برام سرویس طلا خرید سبک ۱۶۵۰۰ولی عکس نزاشتم گفتم شاید یکی نداشته باشه بنظرم درست نیست فخر فروشی

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

خب شما بهش تذکر بدید یا ازش بخواهید باید عادتش بدید فردا بچه هاتون هم از شما یاد میگیرن 

میگم که گوش نمیده میگه حوصله اینکارو ندارم 

ولی خدایی هرچی بخوام برام میخره ولی خب کادو یه جور دیگه میچسبه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
شما مگه میدونی من کیو میگم؟بعدم من نگفتم یکی دیگه گفت من گفتم همونه ک...منم همسرم برام سرویس طلا خری ...

بله عزیزم میدونم کیو میگی مبارکتون باشه عزیزم با دل خوش استفاده کنین🌹🌹

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻