2777
2789
کادو دادیم فقط ب مادرم ن خودم تبریک گفتم ن شوهرم  ب مادرشوعرمم کلا تبریک نمیگم  کادو هم ن ...

شوهر شوهر میکنیا 

پسره همون عنترع 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ندیدم 😂

منم ندیدم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

دیروز برداشت رستوران گل و انگشتر طلا خرید براش

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

دیشب یه متن بسیار احساسی فرستاده بود واسه مادرم، چون مادرم پسرم نداره گریه کرده بود از ذوق، خودش زنگید به همسرم کلی تشکر کرد امروزم کادوشو میبریم 🌹🌹

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻