2777
2789

سلام من یه رفیق دارم ینی داشتم الان باهاش قهرم 

من وقتی با این بودم اصلا خوابشو نمیدیدم 

و تقریبا فراموشش کردم  تا همین چن روز پیش به وضوح چند بار خوابشو دیدم که همیشه میاد منت میکشه یا هی سعی میکنه باهام حرف بزنه  الان دو سه شبه بازم ذهنم درگیرش شده اصلا خوابشو نمیبینم و من دلم براش شدیدا تنگ شد بعد دیدن این خوابا ولی بعد به وجود اومدن دلتنگیم اصلا خوابشو نمیبینم 

پ ن

من یه تئوری خوندم میگه  هروقت خواب یه نفرو دیدی ینی اون دلش برات تنگ شده

و حس میکنم این تئوری درسته 

اره منم ب این اعتقاددارم واقعا راسته

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ممکنه،من به انرژی خیلی اعتقاد دارم میتونه از این پیدیه ها رقم بزنه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

این درسته منم دوچارش شدم وناشناس رفتم باهاش حرف زدم تو مجازی دیدم بدجور گرفتار بوده و به من فک میکرده نشونه هارو دست کم نگیر

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
نه درست نیس مادلتنگ طرفیم وتوناخوداگاه دلتنگش بخاطراینه توخاب میبینمش

یه مدته کات کردیم فراموشش کرده بودم یهو خوابشو دیدم اهمیت ندادم و دوباره چن روز بعد پشت سر هم خوابشو دیدم خوددم دلتنگش شدم  الان یه هفته س از اون خوابام میگذره  دریغ از یه خواب 

وقتی باهاش رفیق بودم اصلا خوابشو نمیدیدم یه بار شاید ببینمش 

نه درست نیس مادلتنگ طرفیم وتوناخوداگاه دلتنگش بخاطراینه توخاب میبینمش

اینم درسته میگن گاهی اوقات انقد به خاطر دلتنگی به مغز فشارمیاد که با نشون دادن خواب اروم میکنه خودشو  ولی جالبه من دقیقا موقعی خوابشو دیدم که کاملا فراموشش کرده بودم

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
والامن یه کسایی رودیدم که اصلن من براشون مهم نیستم ولی میمودن توخابم چه میدونم🤷🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

ن ببین خواب کسی ک دلتنگت باشه یجوردیگس

مثلا بانگاهاش توخواب بهت میفهمونه ک دلتنگته نمیدونم کلا حال وهوای این نوع خواب یجور دیگس

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....