2777
2789

سلام خانومای عزیز روز همتون مباااااارک 🌹🌹🌹🌹. خانومای جذذذذاااااب و مادرای پر انرژی. انشالله اونایی ک در انتظار نینی هستن تا میاد سال جدید شروع بشه ب آرزوی مادر شدن برسند و دامنشون سبز بشه بگو الهییییییی آمیییییین 🤲🤲🤲

امروز رفته بودم دکتر حالمم خوب نبود گوشیم زنگ خورد شماره ناشناس بود من هرکی زنگ بزنه جواب میدم بعضیا ناشناس جواب نمیدن بقیه شو تو پست اولم میگم ک طولانی نشه و نخونید 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیمو جواب دادم یه خانومی بود بعد از سلام و احوال پرسی گفت شما مایل هستید ب بچه های ایتام و بی سرپرست کمک کنی .گفتم بله اگه بتونم ک حتما دلم میخاد شما شرایطش رو بگو تا من جوابتونا بدم گفتن یه شماره کارت میفرستم ب نام شخص نیست ب نام یه خیریه هستش هرچقدر در توان دارید بزنید ب حساب کد رهگیری هم ب شماره ای ک میفرستم پیامک کنید . دلم میخاد کمک کنم. واقعا حقیقته یا کلاه برداری

گوشیمو جواب دادم یه خانومی بود بعد از سلام و احوال پرسی گفت شما مایل هستید ب بچه های ایتام و بی سرپر ...

اسم خیریه رومیپرسیدی بعد از سایت معتبر( اسمشونمیدونم)استعلام بگیر عزیزم حتی تونت بزنی شماره ای که باهاشون تماس بگیری بدونی مجوزدارن یاکلاهبرداریه بهت میگن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
شماره ای ک زنگ زدا متاسفانه پاک کردم ولی پیامکشو دارم 

ببین خیریه همای رحمت اصلا مجوزداره یانه؟اگه مجوزداشت برو شمارشونوبرداربهشون زنگ بزن بهشون توضیح بده شماره حسابوچک کن 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...