2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره اینستا نصب کنم😐🖐

1739 بازدید | 39 پست

تا چند روز دیگه ۱۸ سالمه 

نه میزاره اینستا نصب کنم نه میزاره صورتمو اصلاح کنم

مدام هم گوشیمو چک میکنه 

جالب اینه تا حالا یه بارم با یه پسر اوکی نشدم ولی رفتارش مردونه هست مثل مردای قدیم خیلی غیرتیه

دیگه میخوام اینستا نصب کنم 

نظر شما چیه

نصب کنم یا نکنم؟

خدا ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب نظر ما که نیست اینطور که از مامانت گفتی 

اوکی رو بدیم میاد اینجا مارو چیز میده

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

مادرت هیچ گناهی نداره تو هم همین طور دست خودش نیست نگرانته  درکش کن هرچند سخته

لطفا تاپیک اخرم گزارش بزن انشالله حضرت فاطمه حاجت روات کنه

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

اینستا بنظرم خیلی هم سالمه خوده اینستا یه چی استوری یا پست کنی زود پاک میکنه کلی شرایط داره من ک چیز بد ندیدم توش 

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540