2777
2789

مامان غصه نخور اگر یه عالم مشکل داری ببین من اینجام عاشقتم تو مامان خوشگل منی 

این آرزوم بود که گفتم و گرنه بچه ندارم .. ‌ 

زنی در آستانه فصلی سرد 

تک و تنها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم...

ان شاءالله که این زمستون برات انقدرررر گرم بشه، باگرمای عشق نی نی توی دلت...

آخرش میشه مطمئن باش

منم اصلا امیدی نداشتم. مادر بودن برام رویا بود ولی شکر خدا مادرشدم.

امروزم بهش میگم روز منه بهم تبریک بگو، میگه نه روز منه😄

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
فکر نکنم چنین بچه ای وجود داشته باشه مگر اینکه توی فیلما

نه عزیزم اتفاقا بچه ها خیلی هاتون همینجورین،بچه یکساله من که من میگم فسقل آدم تو اصلا عقل داری انقد که سنش کمه گاهی کارهاش عجیبه،گاهی که ناراحتم و چهره ام غم نامه گردنشو کج می‌کنه یه جور اغراق آمیز می‌خنده و هی می‌خنده و با صورتش شکلک خنده در میاره تا من ناخودآگاه به این سیاستش خنده ام میگیره بعد خیالش که راحت شد ول می‌کنه می‌ره بازی ،یا خیلی کارهای دیگه .. یعنی یه بار خیلی کفری بودم آنقدر پشت در زد و گریه سرداد تا اومدم بیرون اکثرا نمی‌ذاره تنها باشی این همه بچه ها نمیذارن البته