2777
2789
عنوان

کرم چاق کننده صورت

21401 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من یه مدته به شدت وسوسه شدم کرم چاقی صورت بگیرم تصمیم قطعیه فقط برندای مختلف داره نمی دونم کدومو بگیرم. اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه. البته اینم بگم میدونم بازگشت داره ولی اثرگذاریش برام مهمه اینکه قطعا تاثیر بذاره

جدید بود

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی نشنیدی تا حالا؟

ن حقیقتا

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

سویق چاقی صورت بخور

اتفاقا یه مدت خوردم داشت جواب میداد بعد دیدم معده م به سویق حساسیت پیدا کرده کلا حالت تهوع وحششششتناک داشتم سویقو قط کردم خوب شدم دوباره بعد یه مدت شروع کردم دوباره همون حالت که دیگه از خیرش گذشتم

چون من نتیجه گرفتم

خدا رو شکر که نتیجه گرفتی عزیزم. من اون مدت خیلی ذوق داشتم ولی قسمت نبود. راستی شما از چه سویقی استفاده کردی و بعد چه مدت جواب گرفتید؟ برا من سویق گندم و سند و برنج و فک کنم جو بود همه با هم قاطی بود

خدا رو شکر که نتیجه گرفتی عزیزم. من اون مدت خیلی ذوق داشتم ولی قسمت نبود. راستی شما از چه سویقی استف ...

سویق چاقی صورت بود جنین گندم هم میخوردم

بعد یه قوطی دیگه نشون داد برام 

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

کرم گونه گذار اسمشه به صورت موضعی استفاده میشه بعد یه مدت استفاده صورت تپل میشه ولی خوب اگه ادامه ند ...

جالبه

عزیزم ت اون تایپک برا زده تخم مرغ و شیر کفته بودی چند کیلو اضاف کردی باهاش و چند روز خوردی ؟ 

عزیزم من یه هفته خوردم قشنگ تپل شده بودم همه بهم میگفتن چند کیلوشو نمیدونم ولی من ادامه ندادم چون یه سری مشکلات نمیرسم و اینکه زیاد نیازی به افزایش وزن ندارم چون وزنم نرماله ولی یکی از دوستان که خیلی چاق شده بود ازش پرسیدم گفت همینو خورده گفتم چند کیلو اضافه کردی گفت۳۸ کیلو بودم الان ۶۴ شدم فک کنم تو دوماه  به این نتیجه رسیده بود قبلا خیییلیییی لاغر بود وقتی دیدم به زور شناختم اولش باورم نشد تا وقتی خودمم شروع کردم عالی بود فقط یادت نره حتما شیر رو باید گرم کنی