2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چیزی که ما دیدیم بیشتر از اینا از پسر میگیرن در خیلی ازخانواده ها. اما در کل تلوزیون که خود پسر باید بخره و چهارتیکه وسایل بزرگ با پسر بوده و هست. عقد رو اصولش دختر باید بگیره.حالا یا میوه و شیرینی یا شام. داشته باشن هر دو. نداشته باشن هیچی. ممکنه خود پسر بگیره هر جور بخواد برگزار کنه

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
خودم قمی هستم شیربها نداریم ولی مراسم عقد از پول خنچه عقد لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه عقد تا هزینه ...

والا این میگه ما برای خواهرمم همه ی هزینه‌های عقد و خودمون دادیم داماد کاری نکرد خیلی برام عجیبه

🙂
والا این میگه ما برای خواهرمم همه ی هزینه‌های عقد و خودمون دادیم داماد کاری نکرد خیلی برام عجیبه

بگو ابجیت بما چه شاید شما بخوای بری تو چاه ما هم باید بریم بءو رسم ما چیز دیگه هست 

شام و ورودی تالار با پدر عروسه کولی بهشون ندید دیگه یه میوه شیرینی چیه اونم می خوان ندن توام زیر لفظ ...

اصلا ما رسممون کلا اینه تو مراسم عقد فقط مکان با دختره بقیه ی چیزا با پسره ولی اینا میگن نه همش با دختر

🙂
والا چیزی که ما دیدیم بیشتر از اینا از پسر میگیرن در خیلی ازخانواده ها. اما در کل تلوزیون که خود پسر ...

حالا به زور زیر بار تلویزیون و فرش رفته گازم میخواد از این رو میزیا بگیره دیگه یخچال و مامانش اصلا قبول نمیکنه😑

🙂

قمی ها نه درخواست شیربها میکنن نه کسی میگه بیا شیربها بدم

ولی خب جدیدا تک و توک بعضی ها ک خانواده عروس سطح مالی شون‌پایین باشه میگیرن

برای عقد هم اگ جشن‌مفصل باشه شیربنی میوه با داماده