2777
2789
عنوان

رو در رو کنم؟؟

217 بازدید | 21 پست

سلام دوستان!

من امشب متوجه شدم که یکی از نزدیکترین دوستانم مسئله ی مهم و حیاتی رو از من پنهان کرده.و در ادامه ی پنهانکاری به دروغ متوسل شده 

و این دروغ ۲ ماه توی روند زندگی شخصی من تاثیر منفی داشته!هیچ درکی ازین کار و کم لطفیش ندارم و حتی چون تا به حال در این شرایط قرار نگرفتم نمیدونم نحوه ی صحیح برخورد چی میتونه باشه!

پیشنهادتون چیه؟

آن خط سوم منم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بگی چه موضوعی تا بتونیم بجوابیم

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
پیشنهادم اینه موضوع رو توضیح بده ریز ب ریز 😂

روایت مفصلیه 

ازین جهت به شکل کلی مطرح شده دروغ و پنهانکاری..کفایت میکنه بهر حال!

رابطه ی یک زوج رو به خطر انداختن!

آن خط سوم منم...
تصور کنید رابطه ی یک زوج رو به خطر انداختن با دروغ!صرفا ازین جهت که مطمئن بودن که اینها متوجه نمیشن. ...

به روش بیار بگو واقعا انسانی نیست فکر نمیکردم همچین ذات پلیدی.داشته باشی ،مگه چیکار کردم در حقت! خجالت بکش دیگه دور منو زندگیم نبینمت 

به روش بیار بگو واقعا انسانی نیست فکر نمیکردم همچین ذات پلیدی.داشته باشی ،مگه چیکار کردم در حقت ...

ازونجا که من بسیار ادم محتاطی هستم در معاشراتم و ادبیاتم بعید میدونم بتونم اینها رو بگم به رسم نون نمک و ادب..فعلا که رابطه رو بدون صحبتی قطع کردیم ..نفر سومی عنوان کنه درست نیست؟؟

آن خط سوم منم...
بنظرم باهاش صحبت کن و ازش بخواه برات بگه دلیل این کارش چی بوده

تمام برهان های احتمالی رو در نظر گرفتم هیچ دلیلی جز بخل و حسادت نمیبینم!شما فکر کن کسی رو در استیصال محض قرار بدی با دروغت و در عین حال قسم بخوری به تمام مقدسات...یعنی میخوام بگم اتفاق فقط مربوط به اون واقعه نیست الان من نسبت به همه ی اطرافیانم دچار بدبینی شدم..

آن خط سوم منم...
چقدر بسته حرف میزنی با باز کن موضوع رو

مفصله و هر آنچه لازم بود رو عنوان کردم.

مواجهه با شخص دروغگو که زندگی یک زوج رو به خطر انداخته

آن خط سوم منم...