2777
2789
عنوان

خواستگار خواهرم

410 بازدید | 20 پست

۲۲سالشه خواهرم ی خواستگار براش اومده پسره مهندس عمرانه من عکسشو دیدم خوشتیپه خونه و ماشینم داره ۲۹ سالشه میگه نمی‌خوام و عاشق مردی شده ک دوبرابر خودش سن داره دیوونمون کرده و من مطمعنم خونوادم راضی نمیشن چون منم اختلاف سنیم با شوهرم زیاده 

چیکار کنم براش واقعا نمی‌دونم تازه اختلاف سنی ک هیچی طرف اصلا آدم درستی نیست از استرس شبا خوابم نمیبره از آیندش😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد . راضیش کنید قید طرف بزنه نزارین بدبخت بشه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
نمیشه خواهرمه خیلی دوسش دارم واقعا دوست دارم خوشبخت باشه🥺

به خواهرت بگو بیاد زندگی منو ببینه عاشقی از سرش میپره البته اون موقع ها هم که خودم عاشق شده بودم هر کی هر چی میگفت تو کله خامم فرو نمیرفت 

واقعا اختلاف سنی خیلی بده  من خودم عاشق شدم  مشکل خاصیهم نداره ولی زندگیم خیلی کسالت ...

واقعاااا از منم اونجوری ک قبلاً فک میکردم نیس قشنگ منم حس پیری دارم تازگیا