2777
2789
عنوان

سریال کره ای کمدی بیاین بگین توروخدا حالم بده میخوام نگاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=268977332]ازدواج ممنوع  آقای ملکه  یک گومیهو هم اتاقی منه من ربات نیستم  پلیس های تازه کار& ...[/QUOاقای پلکه رو دیدم.بقیشون چی اونا هم از اینده به گذشته میرن؟ کمدین ؟ ارزش دیدن دارن؟

چجوریه ارزش دیدن داره ؟ خنده داره؟

جزو سریال های کره ای هستش که نقش اولش بازی قوی ای داره....بببین مث این میمونه که برگردی دهه شصت خودمون....دوبله فارسی بگیر....پشیمون نمیشی از دیدنش

خوب شد؟؟؟؟
ازدواج ممنوع  آقای ملکه  یک گومیهو هم اتاقی منه من ربات نیستم  پلیس های تازه کار& ...

سلام من زیبایی حقیقی و پلیس تازه کار رو دیدم خیلی خوشم اومد اما چیز دیگه ای اینجوری قشنگ نمیشناسم اگر میشناسی یهم  معرفی کن 

مرسیییی

سلام من زیبایی حقیقی و پلیس تازه کار رو دیدم خیلی خوشم اومد اما چیز دیگه ای اینجوری قشنگ نمیشناسم اگ ...

سلام عزیزم 

مهمانسرای رمانتیک مخفی 

ازدواج تجاری 

آقای ملکه 

مشکلی نیست خوب نباشی 

ازدواج ممنوع

زیبایی حقیقی 

تو از ستاره ها اومدی

پنت هاوس 

دریای آبی 

هواشناسی عشق 

من ربات نیستم