یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بزرگترین استعدادش خر کردنه ولی وطن ای هستی من رو با من میخونه
یعنی من اول مصراع رو میگم اون اخر
شعر چام چام و اتل متل توتوله و سانی جون و دست کوچولو روهم بلده
یه شعرم هست که حروف الفبارومیگه اونم با خود شعر میتونه هم خونی کنه
۲سال۶ماه
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
پسرم سخنران فوق العاده ایه! بداهه گوییش عالیه! معلم و مدیرش بهمون گفتن ایندش درخشانه انشاالله. حفظ کردنش عالیه. خیلی خلاقه، با لگو هاش چیزایی میسازه که شاخ در میاریم. دایره لغاتش هم خیلی وسیعه. معلمش گفت قدرت رهبری فوق العاده ای داره!
این تاپیک خوب نیست ها بچه ها رو مقایسه نکنید خدایی
قصدم مقایسه نیس.....میدونم هربچه ای استعدادهای خودشوداره..حتی مدرسه پسرم به وضوح اینو میبینم که دختراچقدرباپسرا فرق دارن..ولی خب امروزیه نفر خیلی حالموگرفت،مدام میگفت که بچه ی دوستش هنوز حتی پیش دبستانی نمیره ولی بچه ش نوشتن بلده،خوندن بلده..مدام باغیظ میگفت خیلی خیلی باهوشه😒بعد یه حالتی هم به پسرمن نگاه میکرد🤧
پسرم۸ سالشه هوش و استعداد متوسطی داره، دقت و تمرکزش صفره و دخترم سه سالشه احساس میکنم باهوشه، کل شعرهای کتاب پسرم رو حفظه و دوتا سوره و اینا رو من یاد ندادم پسرم که پیشش میخونه اینم عیرمستقیم تو ذهنش ثبت میکنه، کتاب داستان که براش میخونم بار بعدی صفحاتش رو که باز میکنم قشنگ داستان رو میگه ،...
داداشم ی سالو نیمشه دوتا شعر بلده امروز شمریدم۲۵۰تا کلمه بلده با وجود سن کمش لباس لیوان مسواک بالشت پتو و وسایل تک تکمون رو میدونه کار با گوشیو در حد زنگ زدن اهنگ گداشتن عکس و فیلم گرفتن بلده یبارم یکاریو انجام بدی جلوش کامل یاد میگیره
نمیدونم با استعداده یا معمولی
آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
باهاش کارمیکنید؟مثلن کتاب اینا براش زیادمیخونین؟یا ژنتیکیه؟مثلن خودتون یاهمسرتون این استعدادها رو دا ...
والا هردو. همسرم و خانوادم میگن من خیلی خلاقم اما خودم نمیدونم. همسرم خیلی خلاقه. حرف زدنش به من رفته و کتاب خوندن. من زبان میخونم یا ساز میزنم پسرم میاد پیشم و میخواد یادش بدم. زودم یاد میگیره ولی یه مشکلی داشتیم اینکه وقتی اعداد و کلمه هاروبه انگلیسی یاد گرفت، رفت مدرسه فارسی نمیتونست یاد بگیره! همسرمم اجازه نداد دیگه زبان یادش بدم
قصدم مقایسه نیس.....میدونم هربچه ای استعدادهای خودشوداره..حتی مدرسه پسرم به وضوح اینو میبینم که دخت ...
اصلا نباید قبل از دبستان بچه ها رو وادار به خواندن و نوشتن کرد. اشتباهه، خودشون به بچه یاد میدن! مامان یکی از دوستهای پسرم بهم میگفت پسرم داره تست ای کیو کتاب گاج رو میزنه نمیدونم باهوشه اله و بله! تاسف خوردم که رفته برای بچه ۸ سالشه کتاب تستی در اون حد خریده از حالا بچه رو درگیر تست و کلاس درسی میکنه. بعصی از مادرها عجله دارند و فکر میکنند به پیشرفت بچه شون کمک میکنند ولی روح و روان اونو نابود میکنند، هر چیزی وقتی داره،
استعدادش تو بافت مو و میکاپ و شینیون و ایناا عالیههه
فقط ۱۵سالشه🥺
دختر عزیزم لحظه هایی که صدای خنده های تو، تو خونه مون می پیچه انگار دارم از خوشحالی پرواز می کنم. می خوام همیشه شاد ببینمت عزیزم و برای شادی تو هر کاری می کنم هر روز که از خونه بیرون می رم به این فکر می کنم که چه کاری می تونم انجام بدم که تو خوشبخت تر باشی، تمام تلاشی که می کنم برای اینه که تو بهترین ها رو داشته باشی هیچ وقت حتی ذره ای از این حس عاشقانه ای که به تو دارم کم نمیشه عشق همیشگی من تو بزرگ ترین بهانه ی زندگی هستی دختر مهربونم، لبخندت تمام خستگی های دنیا رو از بین می بره وجود تو دخترم منو به زندگی دلگرم می کنه عزیزترینم تمام احساسات خوب دنیا را زمانی تجربه کردم که تو به دنیا اومدی شادی و خوشبختی من، قلب من برای تو می تپه، تو مفهوم زندگی منی ممکنه سال ها بگذره، من پیر شده باشم و تو بزرگ، اما چیزی که هیچ وقت تغییر نمی کنه عشق من نسبت توئه دختر قشنگم🙂💖-کاربری سوم