2777
2789
عنوان

واقعا چرا😐😐😐😐😐❤❤❤❤

167 بازدید | 6 پست

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

چرا بخاطر حرف یه کاربر تاپیک رو کلا قفل یا میترکونید خب تذکرتون رو بدید و تمام 

شاید ما کلی تایپ کرده باشیم برا استارتر یدفعه میبینی بخاطر بحث دو کاربر دیگه قفل شد 

اصلا دیگه اینجا برا کاربرا ارزشی قائل نیستید 

دقیقااااا

نی نی یار شب اخلاقش همینجوریه کلا

تاپیکو خراب میکنه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دقیقااااا نی نی یار شب اخلاقش همینجوریه کلا تاپیکو خراب میکنه    

نی نی یار شب کلا حوصله نداره 

زود تاپیک قفل میزنه😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار شب کلا حوصله نداره  زود تاپیک قفل میزنه😁

شبه خوابش میاد فک کنم  

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

سلام وقتی خود استارتر برای تاپیک زده اش ارزش قایل نمیشه و اجازه بحث و دعوا و شروع حرف سیاسی و غیر اخلاقی رو میده...من طبق قانون سایت هم اون کاربر رو تعلیق میکنم و هم تاپیک رو

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar