2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت اول بارداریه؟ من الان دل درد های مختلفی دارم😅🥴ولی اون اول دردی ک داشتم شبیه درد پریود بود ه ...

نمیدونم خودمم گیچ شدم میشه توضیح بدین لطفا

خداوندا سپاسگذارم .      
نمیدونم خودمم گیچ شدم میشه توضیح بدین لطفا

من بازم متوجه نشدم الان میخوای بدونی بارداری یا اواسط بارداریه از دل دردش سوال داری؟ 

کلا علائم بارداری و حالاتش برا هرکسی متفاوته، من تغییر خاصی با ماه هایی ک پریود میشدم نداشتم ،یعنی همون درد های خفیف زیر شکم و کمردردای همیشگی ،حتی ترشحاتی ک آدم موقع پریود داره هی احساس می‌کنه الان پریود شد رو هم داشتم ‌

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
رراستش میخوام مطمئن شم باردارم یا نه شما چند هفته‌ای هستی

عه من تازه وارد 37 هفته شدم چون شکمم بزرگ شده و معده کوچیک هر چی میخورم سر دلم میمونه و سوزش سر دل میگیرم بعد غذا قفسه سینم سنگینی میکنه ولی من اولای بارداری اینطور نبودم 

من بازم متوجه نشدم الان میخوای بدونی بارداری یا اواسط بارداریه از دل دردش سوال داری؟  کلا علائ ...

آره میخوام بدونم با تلخی دهانم و بزاق و ترشح امکان بارداری هست 

خداوندا سپاسگذارم .      
آره میخوام بدونم با تلخی دهانم و بزاق و ترشح امکان بارداری هست 

درگیر علائم نباش هرچی فکر کنی بیشتر منتظرت میذاره،بسپار به خدا و فکرت رو درگیر نکن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
عه من تازه وارد 37 هفته شدم چون شکمم بزرگ شده و معده کوچیک هر چی میخورم سر دلم میمونه و سوزش سر دل م ...

مرسی عزیزم به سلامتی ان‌شاءالله خدا حفظتون کنه من منتظرم ۷ روز دیگه ان‌شاءالله پریود نمیشم و به جاش مامان میشم.

خداوندا سپاسگذارم .