دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچ؟؟چرا؟؟؟البته ب گفته مادرشوهرم شوهر منم تا ۶ سالگی حرف نمیزده الانم البته کم حرفه
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
عزیزم از این مدل حرف زدنش نهایت لذت رو ببر ، من خواهرم تا ۴ سالگی درست صحبت نمیکرد و ما کلی فیلم از خوشمزگی هاش داریم ، الان برای خودش یه خانم وکیله . چشم رو هم بذاری پسرت بزرگ شده و حسرت این روزها رو میخوری
بجه با بچه فرق میکنه نمیشه مقایسه کرد پسر بزرگ که الان ۹سالش تا ۵سالگی حرف نمیزد ولی مسر کوجکم که سه وتیم سالشه از منم بهتر سخنرانی میکته اصلااا دنبال مقایسه کردن نباشید .