دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ؟؟چرا؟؟؟البته ب گفته مادرشوهرم شوهر منم تا ۶ سالگی حرف نمیزده الانم البته کم حرفه
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
عزیزم از این مدل حرف زدنش نهایت لذت رو ببر ، من خواهرم تا ۴ سالگی درست صحبت نمیکرد و ما کلی فیلم از خوشمزگی هاش داریم ، الان برای خودش یه خانم وکیله . چشم رو هم بذاری پسرت بزرگ شده و حسرت این روزها رو میخوری
بجه با بچه فرق میکنه نمیشه مقایسه کرد پسر بزرگ که الان ۹سالش تا ۵سالگی حرف نمیزد ولی مسر کوجکم که سه وتیم سالشه از منم بهتر سخنرانی میکته اصلااا دنبال مقایسه کردن نباشید .