2777
2789

کامل تازه دختر من خیلی کم حرف میزد قبل سه سالگی

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که پسرم چهارسالشه حرف نمیزنه

هیچ؟؟چرا؟؟؟البته ب گفته مادرشوهرم شوهر منم تا ۶ سالگی حرف نمیزده الانم البته کم حرفه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
گمون نکنم طوری باشه.بیشتر باهاش حرف بزنید یه جوری به حرف بکشونیدش قصه بگه یا خواسته هاشو بگه با خود ...

باهمه اینجوریه قصه میگه قشنگ حرف زیاد میزنه من میفهمم کس دیگ متوجه نمیشه ببین مثلا اینجوری میگه مامان مامان مامان بابا کی بیاد اینجور

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
جمللاتش نامفهوم نیس؟

پسر منم از سه سالگی شروع به حرف زدن کرد

خیلی به همسرم گفتم ببینیم گفتار درمانی،مخالف کرد

الان چهار و نیم سالشه،هنوز شش هفت تا از حروف رو نمی دونه تلفظ کنه

اما خیلی پر حرفه 

عزیزم از این  مدل حرف زدنش نهایت لذت رو ببر ، من خواهرم تا ۴ سالگی درست صحبت نمی‌کرد و ما کلی فیلم از خوشمزگی هاش داریم ، الان برای خودش یه خانم وکیله . چشم رو هم بذاری پسرت بزرگ شده و حسرت این روزها رو میخوری 

بجه با بچه فرق میکنه نمیشه مقایسه کرد ‌پسر بزرگ که الان ۹سالش تا ۵سالگی حرف نمیزد ولی مسر کوجکم که سه وتیم سالشه از منم بهتر سخنرانی میکته ‌ اصلااا دنبال مقایسه کردن نباشید . 

تقریبا کامل ولی یکم تند میحرفه وقتی کسی میاد لوس میشه اصلا یوضعی داغااااان انقد پرتو پلامیگه ک😁 بچ ...

اهاپسر منم اینجوریه پرت وبلا میگه😂😂

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.