2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

البته سر کادو روز زن اینانیس ...سریه چیزکوچیکه ک بهم گف درباره خانوادش بود.بعد بهم گف ب کسی نگو منم پشت گوشی داشتم ب مامانم میگفتم دیدم قاطی کرد داد بیداد سریع حرفو بامامانم عوض کردم و خداحافظی بعدش دعوامون شد...آخه حرف مهمی نبود ک

چرا اینجوری بهت میگن؟

نمیدونم سیاستشون وهدفشون این بود که من دیوونه کنن به هدفشونم رسیدن  وقتی شوهرم میگه چرا اونا هم نگن ولی بخدا پیش خانواده اش هیچ مو جودی به آرومی من نیست  میدونی چراروانی شدم چون سالی  یه بار میومدم به خانواده ام سر بزنم دلمو پر خون میکردن چون شوهرم جلو خونداده اش جرات نمیکرد حتی نگام کنه جلو جاریام منو میزد وبدترین اتفاق زندگیم که نمیتونم تعریفش کنم وبماند بعد اون اتفاق چکارم کردن  خب راس  میگن خودشون روانیم کردن خودشونم طعنه میزنن بهم 

نمیدونم سیاستشون وهدفشون این بود که من دیوونه کنن به هدفشونم رسیدن  وقتی شوهرم میگه چرا اونا هم ...

عزیزدلم❤

سعی کن روی خودت کار کنی و حال روحیت رو خوب کنی و شاد باشی،

حرف و نظر دیگرانم برات مهم نباشه،

اگر میتونی با یه مشاور حرف بزن،

حس کردم خیلی نیاز به درد دل و راهنمایی داری❤