2777
2789

اصلا میدونی شوهر چیه که میخوای شوهر کنی بچه😑😒

خیلی قشنگه حتما بخونید:                                                                                  میدونی موقع تولد وقتی خدا داشت بدرقمون میکرد چی گفت!!!!!!!؟؟؟؟            گفت: داری به دنیایی میری که غرورت را میشکنن و به احساس پاکت سیلی میزنن!  نکنه ناراحت بشی......!!!                          من تو کوله پشتیت عشق گذاشتم.....تا ببخشی!!                                           خنده گذاشتم ...‌....تا بخندی!!!           اشک گذاشتم .......تا گریه کنی!                و                              مرررگ گذاشتم ...   تا بدونی دنیا ارزش بدی کردن نداره!!!     پس خوب باش و خوبی کن!❤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲😂😂😂

چن سالته؟ دبیرستانی هستی؟

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....
۱۷ سالمه عزیزم.اره دبیرستانم

بسلامتی

رشته ات چیه؟

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

وااای دقیقا منم همینجوری بودم 

۱۳ نامزد کردم ۱۵ عروسی فکر میکردم شبیه این رمانا میشه زندگیم و ۱۶ سالگی بچه آوردم 

فهمیدم یا ابلفضللللل چه کردم با خودم چرا اینجوری شد ولی خب تمام تلاشمو کردم و خداروشکر از پسش خوب بر اومدم 

و ۱۹ سالگی ناخواسته باردار شدم دختر دومم به دنیا اومد 

خلاصه بگم برات یه غلطی کردم هیچ جوره هم جمع نمیشه دیگه 

ولی آدم مسئولیت پذیری هستم از پس همه چی خوب برمی‌آمد 

ولی خودم پر عقده شدم

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
وااای دقیقا منم همینجوری بودم  ۱۳ نامزد کردم ۱۵ عروسی فکر میکردم شبیه این رمانا میشه زندگیم و ...

از من به تو نصیحت اسم شوهر نیار تا ۲۰ به بالا 

باور کن پشیمون میشی

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم