2777
2789
عنوان

می دونی دلتنگی یعنی چی؟😭

205 بازدید | 14 پست

دلتنگی یعنی بشینی به خاطراتت بامادرت فکر کنی...اونوقت یه لبخندبیادرولبت...ولی چند لحظه بعد...شوری اشک های لعنتی...

شیرینی اون خاطره هاروازیادت ببرند...

مادرم کاش میشدبازگردی پیش من  

گیریم باز درآغوش وتن  

دست برسرکشی نازم کنی  

اشک غم از گونه ها پاکم کنی  

مادرم اینجا هرچه هست غم دلتنگی هست   

غم فقط یک گوشه از تنهایی هست  

غم فقط یک سایه از بی مادریست   

غم فقط یک لحظه از بی مادریست  

مادرآسمانیم روزت مبارک  

مادر که نداشته باشی هیچ کس توی دنیا نمی‌فهمه چی بهت میگذره،به یاد همه‌ی مادران آسمانی فاتحه و صلوات 

آدم از مادر یتیم میشه😢

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلتنگی یعنی قفلی بزنی رو  عکس سنگ قبر  😊

بدون اشک

بدون بغض

بدون هیچ واکنشی 

فقط خیره بشی 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
اشکم دراومد استارتر  خدا رحمتشون کنه روحشون شاد مادر واقعا تودنیا فقط یه دونست مثلش هیچوقت پیدا ...

تازه سه سال بود ازدواج کرده بودم که فوت شدن هروقت روز مادر میشد قسمم میداد که چیزی برام نخر دستتون خالیه حسرتش مونده به دلم  

تازه سه سال بود ازدواج کرده بودم که فوت شدن هروقت روز مادر میشد قسمم میداد که چیزی برام نخر دستتون خ ...

کاردنیاست چه میشه کرد  دورارجون شما دیر یازود هممون رفتنی هستیم عزیزم براش فاتحه بخون خیرات بده  عشق ودعای خیر  یه مادراینقدرعمیقه که حتی بعداز مرگش هم همراه بچشه دلتو بسپاربه خدا ازخدا برات صبرمیخوام