2777
2789
عنوان

هدیه روز مادری

63 بازدید | 2 پست

واسه مامانم کادو گرفتم لوازم اشپزخونه...هنگ کرده بودم تو مغازه واسه مادرشوهرم و مادر بزرگم هیچی نگرفتم ایده بدید چی بخرم وسیله خونه همه چی دارن هرچقدر فکر کردم فردا حتما باید واسه مادرشوهر و مادربزرگم یچیزی بخرم همیشه ماهی یبار میریم با شوهرم ب مادربزرگمم سر میزنیم ...شما چی خریدید؟؟

سکه پارسیان بده من واسه مادرشوهرم کیف خریدم واسه مادرم گلدان

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

روسری

شال

کیف

کفش

کتاب

دکوری

عطر

ادکلن

ساعت

دکوری

زیورآلات

ظرف

پارچه

لوازم آرایش

لوازم مراقبتی پوست

و هرچیزی که میدونین دوس دارن یا واسشون کاربردیه ....

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.