2777
2789
عنوان

تاپیک خواهرشوهریه تشریف بیارید

1090 بازدید | 35 پست

خانوما ما با خواهرشوهرم غریب دو ساله میونه مون شکرابه به خاطر بی ادبی ایشون، پدرشوهرم خیلی پیره و آلزایمر حاد هم داره ۴ تا بچه داره، ما یک شبانه روز در هفته می‌رفتیم پهلوش و باقی اوقات پرستار داشت، اخیرا اوضاعش وخیم تر شد و پرستار شبش دیگه نیومد اینام بهشون فشار اومد گفتن می‌بریم سالمندان، منو شوهرم تصمیم گرفتیم بیاریم خونه خودمون الان یکماه میشه اینجاست خیلی بهتر شده، القصه حالا فردا این خانوم با شوهرش داره میاد خونمون، من تو این مدت فقط در حد سلام و خداحافظ باهاش حرف زدم 

حالا میخوام بدونم فردا بهترین رفتاری که میتونم داشته باشم چیه؟؟؟

میخواهم هم مودبانه باشه و هم اینکه بدونه ناراحتم و قرار نیست همه چی برگرده به قبل!

پیشاپیش سپاس   

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که مشخصه شا و شوهرتون شخصیت عالی دارید،. پس یجوری رفتار کنید که در شان شما باشه و لازم نیست ...

شوهرمم همینو میگه میگه بی محلی نکن میشی مثل اون ولی واقعا ناراحتم و دوست ندارم ببینمش

بهترین رفتار رو قطعا شما داشتید که از پدرشون نگهداری کردین.خدا بهتون تندرستی بده و دل شاد.ایشون باید ...

به خدا که طلبکارم هستن 

میگم زشت نباشه مهمون خونمه

منظورم از بیمحلی این بود که صمیمی نشین و بگو بخند با ایشون نکنین ولی مثل یک میزبان متشخص رفتار کنین که مطمعنا همینطور هم هست

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
منظورم از بیمحلی این بود که صمیمی نشین و بگو بخند با ایشون نکنین ولی مثل یک میزبان متشخص رفتار کنین ...

با اینکه سخته آدم به مهمونش کم محلی کنه اما واقعا مجبورم