2777
2789
عنوان

از خوانوادم خیلی خجالت میکشم🥺

150 بازدید | 5 پست

بیست و شیش سالم و حس خیلی بدی دارم هنوز از خانوادم پول میگیرم کاشکی میتونستم کار کنم اما شرایطش به خاطره یه سری چیزا نیست کیا شرایطشون مثل منه ؟ شماهم خجالت می‌کشید از خانواده هاتون ؟

برای حال خوب قلبامون❤️🖤

من نکه خجالت بکشم نمیدن🙄

دلم میخواست برم کار کنم 

ولی مادرم نمیذاره میگه باید دانشگاه قبول شی

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنت کمه عزیزم منم هم سن تو بودم خجالت نمی کشیدم 

اخه من ازش نمیخوام که مادرم میگه 

اینقد دید منو بدکرده میترسم ازدواج کنم طرفم همینجوری باشه خصوصا اینکه همه ی خاستگارام قشر خاصین 

شما چرا ازدواج نمیکنی.. البته ازدواج درست 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
اخه من ازش نمیخوام که مادرم میگه  اینقد دید منو بدکرده میترسم ازدواج کنم طرفم همینجوری باشه خص ...

دوست ندارم ازدواج کنم حتی نمی‌خوام تو رابطه باشم میخوام تنها زندگی کنم و تمام هفتمو با کارم پر کنم 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
دوست ندارم ازدواج کنم حتی نمی‌خوام تو رابطه باشم میخوام تنها زندگی کنم و تمام هفتمو با کارم پر کنم&n ...

موفق باشی عزیزم ❤️