2777
2789

سلام به همه خانوم هاى عزيز ، اولِ همه روزمون مبارك♥️

ميخواستم در يه موردى نظراتتونُ بدم 

مشخصاتى طرفى كه باهاش در ارتباط هستمُ ميگم لطفا بگيد با توجه به تجربه هاتون… چه چيزى باعث ميشه يه ادم انقدر احساساتش حذبِ باد باشه .

من با يه ادمى ٤ سالِ در ارتباطم ٣٧ سالشه

قصدمون جدي بوده و كُلِ خانواده ايشون منُ ديدن و در جريانن،قرار بر اين گذاشتن كه تا اخر سال بيان خواستگارى منتها يه سرى مسائل منو خيلى هر روز بيشتر داره اذيت ميكنه ، مردد شدم و غمگينم

راجب اين ادم بخوام بگم

يه مرد خرداديه ، اهل بروز احساسات اصلا نيست. من اولين دوست دخترش بودم( همه اشناها اينُ گفتن) از لحاظ ظاهرى من خيلي خوبم و خودش اينُ ميدونه هر جاييم ميريم همه به شوخى بهش ميگن چطورى با همچين دخترى اشنا شدى ( خودشم با خنده ميگه كچلها خوش شانسن) 

يعنى ميخوام بگم از لحاظ ظاهرى من اوكي هستم- اخلاقى اهل بروز احساسات هستم و همه كسايى كه منُ ميشناسن حتى فاميل هاى اين اقا بهم گفتن چقدر مهربون و دلنشينى….خيلى متاسفانه مرعات حال همرو ميكنم .حالا از ايشون بخوام بيشتر بگم -يه روز كه از يه مهمونى بر ميگرديم تا يه هفته باهام خوبه هى ميگه ميدرخشيدى اونجا..ولى هفته بعدش كه يكى از دوستاش باز دعوتمون كرد و من گفتم مهمون داريمُ نميتونم. بيام كلا لحنش ١٨٠ درجه عوض شد -١٠٠ بار گفت حالا مهمون داشته باشيد بيا بريم ، فقط خودش ُ برنامه هاش اهميت داره و تا وقتى باهام خوبه كه باهاش كنار بيامُ مخالفت نكنم ، به محض مخالفت باهاش يكى ديگه ميشه- تو اين ٤ سال -٤ بار برام كادو گرفته اونم فقط روز تولدم -مثلا امروز كه روز زن بود حتى تبريكم بهم نگفت!! خودم بهش گفتم روزمو تبريك بگو ، گفت حالا روزت مبارك! وقتى ناراحته خيلييييي زبون تلخِ  

با این مدل آدمها زندگی کردن سخته مخصوصا اگه احساساتی باشی....

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این ادم زیر یه سقف نرو من رفتم پیر شدم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

يعنى كافيه باهاش مخالفت كنم دلمو هزار بار ميشكونه - وضع ماليش خوبه هر هفته محالِ واسه خودش خريد نكنه ولى اصلا اصلا غير از سالى يبار تولدم براى من چيزى نميگيره -تاره يه وقتاييم با پرويى ميگه دارى ٤ تومن قرض بدى من تا بهم بر ميخوره و ميگم مگه از زمين با اسمون ميباره ميگه شوخى كردممممم

فاصله خونه هامون ٢٠ دقيقه ست ولى هميشه ميگه تو بيا دنبالم من جديدا خيلى زور بهم مياد نميرم مثلا امروز توو اين برفُ ليز بودن خيابون باز بهم گفت تو بيا، منم گفتم بابام تا باشگاه ميخوام برم وقتى هوا اينطوريه نگرانم ميشه ميگه يهو تصادف ميكنى تو چرا فقط به فكر ارامشُ راحتى خودتى! باز بهش بر خوردُ سرُ سنگين حرف زد

تووى رابطه هم پير شدم انگار اون دوست دختره منِ، من فقط بايد سرويس بدم كه خوشحال باشه 

زندگی کردن یا این مردای دمدمی اشتباه محض

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
خردادیا همه همینن ، مث خودم🙈 البته من روی خودم خیلی کار کردم  الان ی اردیبهشتی مهربون شدم🗿

واقعا نه من دوست خردادى زياد دارم اصلا كلمه خودخواه براى اين ادم كوچيكه! انگار جهان بايد دور خودش بگرده هيچ كس مهم نيست -حال من احوال من-خودش كوچكترين مشكلى براش بوجود بياد زندگى به كامِ همه تلخ ميكنه

اره ، مرداييُ ميبينم كه انقدر حواسشون به طرفشون هست  دلم ميگيره  اصلا انگار يك هزارم درصد ...

دیدم که میگم شک نکن

تووى رابطه هم پير شدم انگار اون دوست دختره منِ، من فقط بايد سرويس بدم كه خوشحال باشه 

خوب مگه مجبوری دختر خوب ؟ دوره آشنایی در کنار همه بدیاش همین یه حسن رو داره که آدما با هم آشنا بشن و ببینن می تونن کنار بیان با اخلاق هم یا نه . حالا شما هم فهمیدی دیگه که این مورد بدردت نمیخوره ، تمومش کن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب مگه مجبوری دختر خوب ؟ دوره آشنایی در کنار همه بدیاش همین یه حسن رو داره که آدما با هم آشنا بشن و ...

اره ميدونم ولى ٤ سال گذشته اخلاقاى هم تقريبا دستمون اومده ولى هر چقدر داره به اخر سال كه بيان خاستگارى نزديك ميشه من ببشتر ميترسم

همش ميگى اين ادم جدا از اخلاقاى مودى و مغرور بودن 

خسيس هم هست ، اوايل ميگفتم دوست دخترشم تازه اشنا شديم شايد فكر ميكنه من موندگار نيستم كه اصلاااااا هيچى برام. نميخره ، ولى هنوز بعد ٤ سال همون مدلى مونده ! مشكل مالى نداره ولى الان كه حتى ميدونه من ٣ ماه كارم كم و تمام وقت سر كار نيستم ، به خودش زحمت نميده برام پول بزنه يا تعارف كنه، ما مهمونى زياد ميريم مهمونيا هم اكثرا دوستاى اين اقا هستن 

من واسه هر چند تا مهمونى مجبورم  لباس بگيرم ، با حقوقى كه الان خيلي كم شده 

و اصلا به روش نمياره كه بخاطر دوستاى منُ مهمونياشون لباس ميگيرى و حداقل بپرسه چند گرفتى ' داشتى!

اينم بگم حتى به روشم بارها اوردم كه پول ندارم لباس بگيرم يا اين ماه دستم خاليه سريع ميگه من اوضاع كارم خرابه..