سلام به همه خانوم هاى عزيز ، اولِ همه روزمون مبارك♥️
ميخواستم در يه موردى نظراتتونُ بدم
مشخصاتى طرفى كه باهاش در ارتباط هستمُ ميگم لطفا بگيد با توجه به تجربه هاتون… چه چيزى باعث ميشه يه ادم انقدر احساساتش حذبِ باد باشه .
من با يه ادمى ٤ سالِ در ارتباطم ٣٧ سالشه
قصدمون جدي بوده و كُلِ خانواده ايشون منُ ديدن و در جريانن،قرار بر اين گذاشتن كه تا اخر سال بيان خواستگارى منتها يه سرى مسائل منو خيلى هر روز بيشتر داره اذيت ميكنه ، مردد شدم و غمگينم
راجب اين ادم بخوام بگم
يه مرد خرداديه ، اهل بروز احساسات اصلا نيست. من اولين دوست دخترش بودم( همه اشناها اينُ گفتن) از لحاظ ظاهرى من خيلي خوبم و خودش اينُ ميدونه هر جاييم ميريم همه به شوخى بهش ميگن چطورى با همچين دخترى اشنا شدى ( خودشم با خنده ميگه كچلها خوش شانسن)
يعنى ميخوام بگم از لحاظ ظاهرى من اوكي هستم- اخلاقى اهل بروز احساسات هستم و همه كسايى كه منُ ميشناسن حتى فاميل هاى اين اقا بهم گفتن چقدر مهربون و دلنشينى….خيلى متاسفانه مرعات حال همرو ميكنم .حالا از ايشون بخوام بيشتر بگم -يه روز كه از يه مهمونى بر ميگرديم تا يه هفته باهام خوبه هى ميگه ميدرخشيدى اونجا..ولى هفته بعدش كه يكى از دوستاش باز دعوتمون كرد و من گفتم مهمون داريمُ نميتونم. بيام كلا لحنش ١٨٠ درجه عوض شد -١٠٠ بار گفت حالا مهمون داشته باشيد بيا بريم ، فقط خودش ُ برنامه هاش اهميت داره و تا وقتى باهام خوبه كه باهاش كنار بيامُ مخالفت نكنم ، به محض مخالفت باهاش يكى ديگه ميشه- تو اين ٤ سال -٤ بار برام كادو گرفته اونم فقط روز تولدم -مثلا امروز كه روز زن بود حتى تبريكم بهم نگفت!! خودم بهش گفتم روزمو تبريك بگو ، گفت حالا روزت مبارك! وقتى ناراحته خيلييييي زبون تلخِ