2777
2789
عنوان

وای شوهرم کتکم زد خیانت میکنه دیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 65 پست
خوددرگیری مزمن داری.

ندارم

اگرم داشتم از کسایی مث امثال تو گرفتم😊

هر روزم را با یک "سوتی" شروع میکنم و با یک "سوتی" دیگر پایان می بخشم😑                                                 #سلطان_سوتی_های_جهان_در_بچگی   هسدم😎                        ::::::::::💜عاشق رنگ بنفشم💜::::::::::                       هرکس ک میخواد زیاد خنده نکنه به بدبختیاش فکر میکنه😊_حالا منِ بدبخت به سوتی هام فک میکنم___"(با اینکه بدبختی از سر و پام میباره اما اون لحظه به یادم نمیاد)"____ و همچنان میخندم🥲::::::::::::::::::خلاصه که گُلای تو خونه برای من دعا کنین انقد زیاد نخندم🥲🥲🥲                                                                                                   بگو: لوس😀    بیا منو ببوس😝
ندارم اگرم داشتم از کسایی مث امثال تو گرفتم😊

😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نی‌نی یار ۴۱ اصن کاربرد نداره.جملم خبری و اطلاع‌رسانی بود.افتادی تو تاپیک ب اینو اون میپری

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر بسیااار باایمان و متدین. چادری نیس اما باحجاب کامل. متولد۶۹. 

کاش میتونستم اعتماد کنم معرفی کنم...جدا از این یکمم ادم میترسه. اما هرکی بگیرتش خوشبخت ترینه

قیافه هم زیبامعمولی و سبزه. فقط قدش بلند نیس برادرتون قدش چنده،؟