2777
2789
عنوان

خوشکلی یا زشتی

203 بازدید | 31 پست

دوستان من خودم و آیینه کویچک نکاه میکنم احساس زشتی میکنم. ولی تو آیینه بزرگ تر احساس خوشکلی میکنم؟ ایا من زشتم یا قشنگم🤣🤣🤣😂

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو آیینه دستشویی زیبا هستم و تو آیینه حمام زیباتر

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

سید دوربین جلو گوشی رو یهویی باز کن اونوقت معلوم میشه 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

خوشکلی یا زشتی مسئله این است، با دوربین گوشی زشت تو آینه توالت خوشکل   

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

هیشکی از نظر خودش خوشگل نیست

یه دختر خاله دارم ماهه چشما درشت . دماغ مثل عملیا. لبا کوچولو و غنچه ای و سفید خیلی نازه شبیه سحر خواننده اس.

ولی همیشه میگه من زشتم شما الکی به من میگید خوشگل

من تو دوربین جلو زشتم تو دوربین عقب هم زشتم ولیییی توی آینه که خودمو میبینم خیلی برام عجیبه اونجا هم ...

تو آیینه توالت چی ؟

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی