2777
2789
عنوان

کادوی روز زن

413 بازدید | 15 پست

به نظرم درست شاید طرف از نظر مالی تحت فشار باش اما یه شاخه گل یا یه بیرون رفتن ساده احترام یعنی به یادتم یعنی برام ارزشمندی 

هیج وقت وقتی همسرتون میخواد براتون چیزی بخر نگید نخر این مدل پس انداز کردن اشتباه خودتون رو بی ارزش نکنید همیشه یادش بدید تو هر مناسبتی شده یه شاخه گل براتون بگیر 

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو نامزدم 6 ماهه عقدیم از نظر مالی الان اصلا خوب نیست و یه مشکل اداری هم داره ولی خیلی میخوام حتی ...

اره

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

افررررین افررررین بشدت قبول دارم توی همه جا هم نوشته وقتی شوهر میخواد چیزی بخره نگید ن نخر ول کن چون هم باعث میشه دلش بشکنه هم ناخوداگاه خسیسش میکنید

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
منو نامزدم 6 ماهه عقدیم از نظر مالی الان اصلا خوب نیست و یه مشکل اداری هم داره ولی خیلی میخوام حتی ...

بله انتظار داشته باش مخصوصا که اول راهی الان نخوای دیگه تا آخرش از هیچی خبری نیست

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
من از رلم که 6 سال باهمیم باید انتظار تبریک و کادوی روز زن (در حد شاخه گل) داشته باشم یا نه؟ اخه همی ...

باید روز دختر ازش کادو بخوای نه روز زن

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️