2777
2789
عنوان

سیسمونی مامانای گیلانی ک به امید خدا بهار و تابستون فارغ میشن....

| مشاهده متن کامل بحث + 7599 بازدید | 178 پست
شما به دو عدد تشک، دو تا بالش، یه پتوی نرم و نازک و یه دورپیچ یا قنداق فرنگی و تعدادی ملحفه نیاز دازین.بالش شیردهی سلیقه ایه ولی به نظر من چیز خوبیه. حتما یه تشک بازی بخرین. محشرههههههههههه. برای خوشخواب تخت یه محافظ خوشخواب بخرین. دو تا زیرانداز تعویض نوزاد نیاز دارین. خواهشا پلاستیکی نخرین. البته معمولا ساک لوازم خودش یه زیرانداز داره. اگه نداشت دو تا بخرین و گرنه یکی کافیه. یک بسته کاور یک بار مصرف نیاز دارین. مخصوص کودکشو بخرین. چون تو روازی اول احتمال بیرون زدن ج ی ش هست. و برای زمان ختنه هم کاور نیاز دارین
به یک قطره کولیک، قطره شیرافزا، کرم شقاق سینه و یک شکم بند بعد از زایمان عالی، پد سینه یکبار مصرف احتیاج دارین.

پوآر، لیوان آبمیوه خوری، داروخوری و ... وسایل بیخود سیسمونی هستن.

لوازم غذا خوری، یک قابلمه استیل یا لعاب یا پیرکس. شیرجوش، کاسه و بشقاب و فنجون و قاشق حرارتی و پیش بند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه چیزها هم مثل فرش و موکت و پرده و متر قد کودک و اسباب بازی و لباس تا 7 سالگی ولوستر و کاغذ دیواری و شیردوش و استرلیزه کننده شیشه و ... سلیقه ایه. میتونین بخرین میتونین هم نخرین. اما سعی کنین اتاق کودک حتما موکت بشه.ضد حساسیت هم باشه. به جای خرید لباس تا هفت سال و دمده شدن و پودرشدنش تا 7 سالگی بچه هم تا میتونین پوشک بخرین. الان نصف کمد من پوشک چیده شده
لباسهایی که خودم تا حالا خریدم:
سه تا بادی سایز صفر و شلوارش.
دو تا حلقه ای صفر.
سه تا سرهمی صفر تا سه ماه.
پک کلاه و دستکش و پاپوش. دستکش خیلی واجبه چون روزای اول ناخونای نی نی بلنده
8 تا پیشبند، 5 تا معمولی، سه تا باکلاس
پک هفت تایی بادی سه تا 6 ماه.
دو تا سرهمی 3_6 ماه.
کاپشن تا 6 ماه.
شلوار تا 6 ماه.
بلوز 6 تا 9 ماه.
پنج جفت جوراب.
یه بادی و شلوار 6_9
پک هفت تایی بادی 6_9 ماه.
سه تا بلوز و شلوار 6_9
سه تا جوراب شلواری. دو تاش 3_6
یکیش 1/5 تا دو سال
تونیک و تایت 9_12 برای تیپ بیرون تابستون.
کفش سایز 22
پیراهن و کلاه 1/5 تا دوسال خشگل موشگل.
کلاه و دستکش و شالگردن بیرون رو خودم میبافم براش.
دو دست بلوز شلوار 12_18 ماه.
سه تا بلوز و شلوار یک تا سه ماه پک چهارتایی خشک کن کارترز..
فعلا همینا رو خریدم.
حوله و... رو هم که گفتم. البته من حوله استخری ترک مارک سفیر میخرم، چون واقعا نرم و لطیفه.
آدرس مغازه های سیسمونی رشت:
نهنگ آبی، گلسار روبروی ایکات
بیبی کیش، گلسار جنب بانک اقتصاد نوین، روبروی میرداماد
نی نی سالن، گلسار، اول پستک
ازدلیک، تختی
نی نی کیش، تختی
نی نی، میدون لاکانی
فرشته ها و بغل دستش، اول فلسطین
سنتر، میدان معلم، روبروی بهارستان
سارالند...
پنگوین، حاجی آباد
کاخ کودک، سعدی

ارمغان کودک که جنسای ایرانی داره، تختی.... دیگه یادم نیس!!! شما بگید، من به لیست اضافه کنم
آدرس سرویس چوب نوزاد:
آپادانا بلوار ضیابری و شعبه دو انصاری
ساحل چوب رشتیان

بادریس، هفده شهریور.....

یاسمین اول کاکتوس از سمت دیلمان......

سلطان کوچولو روبروی فرودگاه.......

کاخ کودک سعدی.......

باقلو روبروی پارک ملت.....
بالسا معلم، فاز دو، ساختمان آنتیک...... یکی دوتا هم تو قلی پور هست ولی اسمشون رو نمیدونم......
..

سما جون خریدام نصفش دستم نرسیده. عکس نتی ازشون دارم.
شهر باران جون تجربه به من ثابت کرده سایز صفر خیلی نیازه. با اینکه پسرم وزنش زیاد بود و درشت بود، بیست روز،صفر پوشید. البته من لباس فیت تن دوس دارم. قدیمیا لباس گشاد و آستین تا زده و آزاد دوس دارن.
مرسی سما جون. این آدرس تاپیک مامان ویهانه که آدرس هر دو تاپیکش هست http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1098284&postID=43238696 آدرس ثاره رو گم کردم. ولی مامانی یوسف هم کارترزای خوبی داره. تو قسمت کلوبها فروشگاههای نی نی سایت. سرهمیها و بادیها و شلوار جین رو از انگلیس خریدم اینم سایتش http://www.next.co.uk/shop/gender-newborngirls/department-fashion-feat-newin من از این کلوب هم قبلا خرید کردم و بسیار زیاد راضی بودم http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=31152 همچنین از بهار مامان علی جان springmart. تو گوگل سرچ کنین سایتش میاد. springmart اینجا هم تاپیک داره تو قسمت فروشگاه. فروشگاه نازدونه هم که کلوب داره کارای خارجی ناز داره.
برای پوشک:
ببینین پوشکها بسته بندی متفاوت دارن ولی معمولا کوچیکترها تعدادشون بیشتر و سایز بزرگها تعداد کمتر داره.
به هر جهت میانگین 45 عدد در نظر میگیریم.
شما. سه بسته 3_6 کیلو نیاز دارین. اگه تعدادش 60 تایی بود سه بسته بخرین. وگرنه بیشتر.
10 بسته 5_9 کیلو. ممکنه 4_8 کیلو باشه. در اینصورت کمتر بخرین.
معمولا بچه ها تا 8 ماهگی 9 کیلو میشن. مگر اینکه خیلی تپل باشن. اگه دوس ندارین پوشک کیپ باشه این سایزو کمتر بخرین. معمولا برای پسر بهتره پوشک کمی بزرگتر باشه که راحت باشهههه.
سایز 8_18 یا 7_18 رو بیست بسته، سی بسته بخرین.
این سایز پرمصرف ترین یایز پوشکهههه.
من پسرمو بیست ماهگی از پوشک گرفتم، اگه شما قراره بالای دوسال از پوشک بگیرین به سایز 15_25 هم نیاز دارین که حالا نخرین ازش. شاید بچتون مثل پسر من از پوشک فراری باشه و زود ج ی ششو اعلام کنه.