2777
2789
عنوان

سیسمونی مامانای گیلانی ک به امید خدا بهار و تابستون فارغ میشن....

| مشاهده متن کامل بحث + 7599 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان میخوام براتون لیست سیسمونی بذارم. این لیست مواردی بوده که برای خودم کاربرد داشته و از جایی کپی نشده. سرویس تخت و کمد. بهترینش تخت نوزاده، چون واقعا سرویس نوزاد_ نوجوان کاربرد نداره. آخه بچه های الان 10 12 سال رو یه تخت نمیخوابن. همین الانش پسرم میگه برام تخت ماشینی بخر... پس تخت رو نوازدی بخرین و تا 4 5 سال استفاده کنین و بعد عوضش کنین. تنوع هم هست. کمد لازم دارین. ولی میز آرایش و دکوری و ... خیلی نیاز نیست. میشه شلفهای خشگل خرید و عروسکا رو بچینین رو شلف. آویز بالای تخت موزیکال. کریر، کالسکه، صندلی ماشین، صندلی غذا، تاب برقی، سبدحمل نوزاد، گهواره یا تخت و پارک و روروئک. به نظرم ساک حمل نوزاد از کریر خیلی خیلی بهتره. من برای پسرم هر دو رو خریده بودم ولی ساک حمل عالی بود، هم سبکه و هم صافه مثل تخت ولی کریر ممکنه به کمرش فشار بیاره.به جای کریر صندلی ماشین بخرین که واقعا لازمه. صندلی رو هم کاملا ایمن و عالی بخرین. بین صندلی غذا و تاب برقی به نظرم تاب برقی خیلی بهتره. همون کار صندلی رو انجام میده ولی بچه باهاش کیف هم میکنه. من صندلی غذا خریده بودم که بعدش پشیمون شدم. مارک لوازم کیان چیکو بود. صندلی غذاش ایون فلو. اما مارک مکسی، مک لارن، گودبیبی،فارلین و گراکو هم خیلی خوبن. به نظرم کالسکه های مک عالی و بینظیرن و خیلی سبک. اگه زیاد اهل سفر هستین مک بخرین. قیمتش هم مناسبه. گهواره هم بسته به نیازتون بخرین ولی ویبره دارش عالیه. روروئک هم لازمتون میشه. حالا این خودتونین که انتخاب میکنین واکر بخرین یا روروئک
آغوشی برای من استفاده نشد. ولی اگه آغوشی میخرین یه مارک عالی و ایمن بخرین. وسایل بهداشت کودک: شامپو و بدن شوی. برای بچه های ما که آخر تابستون به دنیا میان روغن ماساژ زیاد کاربرد نداره چون بلافاصله باید لباس تنشون کنیم تا سرما نخورن. لیف نرم و مناسب، حوله که ترجیحا تن پوش نباشه، وان مناسب، کرم سوختگی، ست ناخن گیر، خشک کن باسن نوزاد، حوله دست و صورت، دندان گیر مارک عالی بخرین که کاملا ژله ای و بهداشتی باشه، یک عدد پستونک تا 6 ماه، یک عدد شیشه 150 میل با سر پستونک اضافی، فلاکس 1 لیتری ، ساک لوازم کودک ،شیشه شوی،گیره پستونک،یک تب سنج فوق حرفه ای،کیسه آب گرم، یک تب سنج فوق حرفه ای،مسواک انگشتی، دستمال مرطوب مارک ضد حساسیت و عالی. من از شامپو مادرکر و کرم سوختگی sebamed برای پسرم استفاده میکردم. وسایل تو سیسمونیش جانسون بود ولی بعدش فقط مادرکر خریدم. تو لوازم بهداشتی ایرانی ایروکس هم مارک خوبیه. آهان فیروز هم بعضی وسایلش واقعا خوبه. مثلا لوسیون بدنش خیلی خوشبو است. برای حمایت از پرسنل معلول فیروز، حداقل یکی از لوازم بهداشتی فیروز رو بخرین.