2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم کادو هر چی باشه برا مامانا عزیزه و جذاب . به نظرم اگر مامانتون خیلی اهل مانیکور و پدیکور و لاک زدن هست این ست به دردش میخوره و خوبه اما اگر اهلش نیست به نظرم کرم شب تقویت کننده یا مرطوب کننده مناسب پوستش خوبه آهان ماسک دست و پا هم خیلی باحاله این روزا پوستشون خیلی خشک میشه میتونی یه سر به سایت هومهر بزنی 

کوچیک هم نیست. خودتون اگر قیمتش رو اعلام نکنید هیچکس فکر نمیکنه اینقدره. 

ماه پیش واسه کادو تولد دوستم خریدم هم به مادرم گفتم هم به مادرشوهرم🤦‍♀️امیدوارم یادشون رفته باشه تا الان

چندروز پیش مشهد بودیم انقدر قیمتا اونجا خوب بود.اصلا یادمون نبود میتونیم برای روز مادر از اونجا خرید ...

عزیزم نمیدونم اهل کجایین منم هفته پیش از یه پیج چادر خونگی سفارش دادم فک کنممم تهران باشه ۱۸۰ بود ۱۲هزینه ارسال اگه خواستی ادرس پیجشو بدم ببین کجاس

تو قمم پارسال پارچه سفارش دادم البته چادر نماز اونم ۱۳۵ شد پنج یا شش متر پارچه سرای ذوقیی

ماه پیش واسه کادو تولد دوستم خریدم هم به مادرم گفتم هم به مادرشوهرم🤦‍♀️امیدوارم یادشون رفته باشه تا ...

مهم نیست واقعا. من که خیلی از این ایده خوشم اومد.

چون خیلی کاربردی و در عین حال شیکه. میشه پای ثابت کیفشون.