2777
2789
عنوان

رفیقی ک واسم غریبه شده:))))💔

1282 بازدید | 68 پست

بچه ها ی دوستی دارم از کلاس سوم باهم بودیم خیلی صمیمی بودیم جوری ک دم به دقیقه به هم دیگه پیام می‌دادیم ..یادمه قهر بودیم موقع آشتی گریه کردیم اینقد دلتنگ همدیگه بودیم ...راهنمایی ک رفتیم کم‌کم سرد شدیم یعنی باهم در ارتباط بودیم ولی نه مثل قبل الان که دبیرستانیم من رشتم تجربی اون انسانی این دو سالیه مث غریبه ها شدیم:))  چونکه هرکدوممون ی کلاسه رابطه ی دوستیمون فق در حد سلام علیک 

حالا امروز دیدمش بهش سلام کردم فقط سرشو تکون داد و رفت بعد مراسم داشتیم تو  حیاط مدرسه یهو میبینم همکلاسیاش براش کیک گرفته بودن من میدونستم تولدش بود اون خوشحال بود داشت اونارو بغل میکرد.. اون لحظه بغض کردم:) 🙂💔 خیلی حس بدیه امیدوارم هیچوقت تجربش نکنین :)ببخشید طولانی شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه تجربه کردم خیلی مزخرفه حسش 

آدمیم که خیلی زود وابسته میشم:))

ایران من...                                                                 اینروزا حال هممون بده:) یکم باهم مهربونتر باشیم...

خوب شد الان شناختیش معلوم شد تا وقتی براش مفید بودی کنارت بوده 

الان که جدا شده کلاساتون دیگ دوستی هم تموم شدس براش 

درواقع تا وقتی براش نفع داشتی کنارت بوده

خوشم نمیاد از این رفیقای بد ذات همون بهتر رفت

❤Arash❤