2777
2789
عنوان

رشته ادبیات فارسی

137 بازدید | 6 پست

من رشته م مترجمی بود تو پیام نور مغایرت معدل داشتم منو فرستادن ادبیات 

الان بین حقوق و علوم تربیتی موندم

باید ۱۲ واحد ادبیات پاس کنم بعد تغییر رشته بدم

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علوم تربیتی 

ینی مترجمی خودمو ادامه ندم؟

ب نظر شما علوم تربیتی بازار کار داره؟

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
چرا ادامه بدید مترجمی رو  علوم تربیتی بازار کارش بهتره توی ادارات میتونید کار کنید

شما کدومش رو پیشنهاد میکنید؟

ی ترم مترجمی پاس کردم