2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فیبروز مشهد قیمتش نسبت به تهران خیلی مناسبه . من رفتم پیش الهام ، سالن پردیسان واقعا قیمت مناسب گرفت و ازم خواست اگه راضی بودم نظرمو اینجا بدم . واقعا عالی . قیمت مناسب، بهداشت و سرعت عمل هم عالی .

حتما باید برید از نزدیک کارشونو ببینید . من از بجنورد خیلی پرس و جو کردم اومدم مشهد رفتم پیش یه نفر که خیلی تو اینترنت بود . اصلا کارش خوب نبود . نمیخوام اسم ببرم . 

امسال رفتم همین پردیسان که تو ملک آّباد بود دیدم تعریف میکنن رفتم واقعا خداراشکر که اینجا انجام دادم . پردیسان همه جوره خوب بود فقط هم کار میکرو انجام میده. الان هم دوست دارم معرفی ش کنم کار بقیه رو ندیدم ولی اینو پیشنهاد میکنم و به دوستامم معرفی کردم .   

بهترین ...

برای اطلاع از بهترین میکروبلیدینگ کار 

بهترین فیبروز کار 

بهترین میکروپیگمنتیشن

بهترین آرایش دایم 

و نحوه ی انتخاب بهترین سالن زیبایی و مرکز خدمات ابرو در هر شهری به 

سایت ایرانی آکادمی فی (آکادمی فی دات آی آر ) مراجعه کنید . 

آکادمی فی دات آی آر 

دوستان عزیزم 

الهام اعتمادی در سالن اختصاصی ابرو پردیسان سر بزرگمهر جنوبی ، تابلوش حاشیه ملک آباد دیده میشه . 09157005011

فقط کار میکروبلیدینگ و فیبروز ابرو بصورت تخصصی با بهترین مواد و سرعت عمل خیلی بالا و دقت و ظرافت و ماندگاری فوق العاده و هزینه بسیار مناسب  انجام میده . اینو بگم که : 

اگه یه وقت از قبل واسه میک آپ بگیرید و ازش قول بگیرین خودش انجام بده یه کار بسیار شیک و به روز با هزینه بسیار مناسب ارایه میده بهتون . 

الهام تخصصی ابرو کار میکنه . ولی چون میک آپ رو دوست داره و سلیقه داره ، اگه از قبل بهش بگین انجام میده . مشتری های سابقش هنوز واسه میک آپ میان پیشش .

خیالتون از بابت تناسب میک آپ با استایل صورت و لباستون راحت باشه .

واقعا رضایت شما تضمین شده است . 

و آموزشگاه مراقبت زیبایی که هم اکنون شروع کردن

سلام  روزتون بخیر 

روی تخفیف هستیم بخوایین میتونم تخفیف ویژه بهتون بدیم

🎁 50%🎁

مرکز تخصصی  پردیسان دارای تمامی خدمات آرایش دائمی صورت 

میکاپ، شنیون، عروس vip,cip 

📍 بلوارسجاد مشهد ، دبی ،عراق

جهت رزرو نوبت با شماره زیر تماس حاصل فرمائید 

09399087033

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون همراهی 1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره 09399087033 تماس بگیرید