hlenaaa مدیر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1519 عنوان وااای همسرم داره دیوونم میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 33 پست 😐وقتی قهر میکنم نمیفهمهههههه قهرممم و همونجوری باهام گرم حرف میزنه 😐الان قهر کردم متوجه نشده قهرم😐😐چرا واقعا باید پسرا اینجوری باشن ؟؟؟؟چیکارش کنم😐😑کسی هست مثل من باشه همسرش؟ عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه… 1401/10/22 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hlenaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1519 فک کنم میخندی یا نمیتونی جدی باشی حسای نمیبره ازت😂😂😂 اره دقیقاااا همینجوره 🥲😂از اینکه ت عصبانیتم ارومه و من جیغ میزنم اون میگ اروم عزیزم چیزی نشده حرصم میگیره وقتی میبینم نمیفهمه قهرم مجبورم بهش بگم اقای فلانی من قههههر هستم بعد تا اینو میگم میخنده میگ چرااا پس بعد خودمم خندم میگیره😑 عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
تیاراند عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 1006 بهنظر منکهمیدونه قهری فقط میخاد جدی نشه قهرت عادی رفتار میکنه که بیخیال قهر بشی:|ب زبان ساده طاقت قهر نداره:/
hlenaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1519 بهنظر منکهمیدونه قهری فقط میخاد جدی نشه قهرت عادی رفتار میکنه که بیخیال قهر بشی:| ب زبان ساده ... 😂😭بعضی جاها وقتی عادی رفتار میکنه میخوام خفش کنم عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
تیاراند عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 1006 😂😭بعضی جاها وقتی عادی رفتار میکنه میخوام خفش کنم دیگه هر وقت قهر کردی سریع بهش بگو من قهر. کردم:|زیادم قهر نکن ک دیگه عادی بشه براش
hlenaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1519 دیگه هر وقت قهر کردی سریع بهش بگو من قهر. کردم:| زیادم قهر نکن ک دیگه عادی بشه براش خب اخه وقتی خودم بهش میگم میخنده میگ چرا پس و اینا خودم خندم میگیره تازه میگ ای جان خودش اومده میگ من قهرم😂😭 عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
sasar81 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 9466 برا من اینجوره وقتی ازش ناراحتم یه جوری رفتار میکنه انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده ولی امان از اون روزی که خودش سر سوزن ناراحت بشه شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
تیاراند عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 1006 خب اخه وقتی خودم بهش میگم میخنده میگ چرا پس و اینا خودم خندم میگیره تازه میگ ای جان خودش اومده میگ م ... خب انقد زود خندت میگیره چرا اصلا قهر میکنی حتما جدی نیست دیگهههه دختر
hlenaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1519 برا من اینجوره وقتی ازش ناراحتم یه جوری رفتار میکنه انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده ولی امان از اون روز ... ما ت خونمون همسرم حق ناراحت شدن نداره 😂🥲چون هروقت ناراحت بشه من دست پیش میگیرم باز همه چی سر خودش خراب میشه عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
sasar81 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 9466 ما ت خونمون همسرم حق ناراحت شدن نداره 😂🥲چون هروقت ناراحت بشه من دست پیش میگیرم باز همه چی سر خودش ... قدرشو بدون جدی میگم😅 شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
hlenaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1519 خب انقد زود خندت میگیره چرا اصلا قهر میکنی حتما جدی نیست دیگهههه دختر نه هیچوقت چیز جدی نیست برا اینکه قهر کنم منم مجبورم سر چیزای الکی قهر کنم واقعا بعضی وقتا نیاز به قهر دارممم عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
hlenaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1519 قدرشو بدون جدی میگم😅 چراااا عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
تیاراند عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 1006 نه هیچوقت چیز جدی نیست برا اینکه قهر کنم منم مجبورم سر چیزای الکی قهر کنم واقعا بعضی وقتا نیاز به قه ... حالا من اینو ب تو میگم ولی خودم دم به دقیقه قهرم😂😂😂
hlenaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1519 حالا من اینو ب تو میگم ولی خودم دم به دقیقه قهرم😂😂😂 😂😎ایول دمت گرم بابا عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
sasar81 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 9466 چراااا چون معلومه اصلا دلش نمیخاد ناراحت باشی شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚