2777
2789
من می‌خوام ارشد علوم تربیتی بگیرم چجوری بدون ثبت نام استخدام میکنن

عزیزم یک فراخوان دادن براثبت نام بدون آزمون به صورت قرار دادی نه رسمی حالامن چون رشتم مربوط بود قبول شدن خواهرم رشته اش ادبیات بود قبول نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا رفتی برا ثبت نام

یک سایت بود پدرشوهرم فرستاد تو گوگل ثبت نام کردم بعدازاونم هم دولارپیام دادن قبول شدین برای تکمیل مدارک برین دوباره توسایت ثبت نام کنین خلاصه همه اینارو رفتم بعد ارآموزش ومرورش زنگ زدن گفتن دوشنبه گزینش داری 😬

عزیزم یک فراخوان دادن براثبت نام بدون آزمون به صورت قرار دادی نه رسمی حالامن چون رشتم مربوط بود قبول ...

عزیز همین که رشتت علوم تربیتی باشه مشکلی نیست لیسانس علوم تربیتی داری یاارشد علوم تربیتی چون من لیسانس به رشته دیگست

من با ازمون قبول سدم سال ۸۵

مصاحبه تول جلو روم قران رو اوردن گفتند بخون یه دو ایه خوندم گفت کافیه 

بعد ار اخرین کتابی که خوندم پرسید 

هفته وحدت  رو پرسیدن 

نماز جمعه میری پرسید که منم گفتم تو عمرم یکبار رفتم از طرف مدرسه 😂اما نماز جماعت مسجد گاهی میرم 

اگر برای بچه ای در مدرسه شما مشکلی بوجود بیاد از نظر مالی شما چه راهکارهایی دارید 

اینا چندتا از سوالایی بود که ازم پرسیدن 

و ۴نفر مصاحبه کردن ازم 

و پرسیدن استرس داری ؟؟؟

من مصاحبه قبول شدم و کلاس برامون گذاشتن دوماهه قبل شروع کار 

اما من بنا به دلایلی نرفتم 

انشالله شما موفق باشید

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺
من با ازمون قبول سدم سال ۸۵ مصاحبه تول جلو روم قران رو اوردن گفتند بخون یه دو ایه خوندم گفت کافیه&n ...

مرسی عزیز چه جواب دادین چی بگم ازم پرسیدن بابچه چطور رفتارکنم همون ازلحاظ مالی شما جی گفتی یااگه ازم پرسیدن بچه بهت فحش دادچطور رفتارمیکنی چی بگم؟