2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره بیاید اسم انتخاب کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست
من میگفتم اگه دختر باشه باران اگه پسر باشه بردیا در نهایت باران خانوم الان کنار من خوابه😍

خدا حفظش کنه😍 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناهید خیلی قشنگه 😍😍ببخشید ولی نیک نه... تک بخشیه یه جوریه توی صدا زدن انگار 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
من میگفتم اگه دختر باشه باران اگه پسر باشه بردیا در نهایت باران خانوم الان کنار من خوابه😍

خیلی اسم باران و دوس دارم.. خود بارون و هم دوس دارم 😍😍😍 خدا برات نگهش داره ❤️

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  

منم پسر بشه می‌خوام نیک بذارم

ول کن مردمو خیلی هم قشنگه دختر هم نیل میذارم هرکس هرچی میگه بگه اسم باید کوتاه باشه بنظر من که بعداً بچه خواست بره خارج هم راحت باشه

منم پسر بشه می‌خوام نیک بذارم ول کن مردمو خیلی هم قشنگه دختر هم نیل میذارم هرکس هرچی میگه بگه اسم ب ...

بچه ا‌ولم میخواستم نیک بذارم باباش دوست نداشت رایان گذاشتیم ایندفعه اگه پسر شه همون‌نیک میذارم 

سحرمیم و saharmg سابق
عادی میشه خب 

اره... من چون تا حالا دور و برم نشنیدم برام عجیبه... شایدم به قول شما عادی بشه... بازم به هر سال سلیقه ست دیگه🌷

خیلی اسم باران و دوس دارم.. خود بارون و هم دوس دارم 😍😍😍 خدا برات نگهش داره ❤️

ممنونم مهربونم 😍⁦❤️⁩

من هم دقیقا اسم باران رو از قبل اینکه حتی ازدواج کنم خیلی دوست داشتم

و خدایی هست مهربان‌تر از حد تصور ...🌼