2777
2789

تو عقد که بودم هرررچی بهم پا گشا دادن جمع کردم شوهرم واس خرید یخچال کم داشت ترسیدم پولش آب شه یخچال نخره دادم گذاشت رو پولش یخچال خرید. هر چی کادوی سر عقد بود ازم گرفت یکم گذاشت روش سرویس طلای سبک خرید برام که ۴ ماه بعد عروسی لنگ موند فروختم براش. دانشگاه آزاد میرم گفت نمیتونم بدم مامانم گفت من هزینشو میدم. لباسامو گاهی زیر زیر کی مامانم میخره چون کلی قسط داریم.  حتی مامانم برام لپ تاپ خرید. شوهرم اخیرا ماشین خوبی خرید هر چند با وام اما خرید . ساعت حسی خرید برا خودش. وسیله خونمونو عوض کرد تا حدود ۶۰ میلیون. گوشی خرید برا خودش. گوشی منو مامانم خریده دو سال پیش. البته که پدرم فوت شده مادرم از سهم الارثم میخره. قبلا ها ماهی ۳۰۰ بهم میداد تازگی یک تومن میده اما گفته لباسات با خودت دیگه.حالا آقا میگه میخوام موتور بخرم. منم لجم گرفت گفتم ب من خرج نمیکنی موتور بخری؟ باید طلاهامو ک فروختی بخری. کلا بحثمون بالا گرفت رسید ب توهین ب خانواده ها. البته بگم همیییییشه اول اون اسم خانواده رو میاره که مگه فلان کست چی داره و... درصورتی ک آبجیای خودش خیلی بیشتر از من میخرن... حالا بنظر شما حق با کیه؟ من باید هیچی نگم؟ اصلا بحث طلا نیست بخدا . حس میکنم اصلا آدم نیستم انگار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نیازی به بحث نیست 

به مادرت بگو اصلا کمکی نکنه دیگه. اگر هم کمک می‌کنه برات طلا بخره 

از این به بعد عادی زندگی کن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

مادرا گاهی اشتباه میکنن انقدر جای شوهرت مادرت خرج کرده شوهرت تو رو تو خرجا حسابدنمیکنه

مقصر خودت بودی گاهی زیادی راه اومدن مرد اینجوری میکنه

اما ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است

ب جای این کارا بشین با همسرت صحبت کن و خرجی بگیر ازش و کم کم بهش یاد بده خرجت کنه و طلا بخر 

تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن یکی شما میگی یکی ایشون کار بالا میگیره دیگه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
پس حق داشتم 

شدیدا بس مامانت و شما بهش اوانس دادید

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم اگه پولیم از مادرت میگیری به اون نگو.پس انداز کن برا خودت. اون باید هزینه لباساتو اینارو بده

پولو رو نمیکنم مثلا میگم مامانم خریده باید پولشو بدم گاهی از شوهرم میگیرم میدم ب مامانم ک جمع کنه . پول خودمو برا زندگیم نمیارم نهایت ب خودم خرج میکنم