2777
2789
عنوان

کسی هست هیچ دوستی نداشته باشه با فامیلم قطع ارتباط باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت و آمد با فامیل خودم که ندارم چون دورن با فامیل شوهر دارم ولی اصلا بعد پنج سال باهاشون صمیمی نشدم اصلا نمیتونم صمیمی بشم دوستی هم ندارم دوران مدرسمم فقط با بغل دستیم حرف میزدم و صمیمی میشدم

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
آرامش دارم والا وقتی کسی نمیبینم،کیک بپز یا پرنده بگیر،یه کاری علاقه داری انجام بده

منم ولی خب بالاخره هرکارم کنی یکم دوس داری معاشرت کنی از طرفیم نمیخوایش ارامشتو خراب کنی

من هم دوستی ندارم😕، حوصلم هم سر میره میام نی نی سایت کلا من نمیتونم هم زیاد با دوست معاشرت کنم، بی ...

اره دقیقن منییی 

منم با خانوادم راحت نیستم چون بدتر میکوبن تو سرت و همینطورم دوست

فقط با این سایت سرگرم میشم یا فیلم دیدنو رمان خوندنو آهنگ گوش کردنو اینا...

منم ولی خب بالاخره هرکارم کنی یکم دوس داری معاشرت کنی از طرفیم نمیخوایش ارامشتو خراب کنی

بنظرم معاشرت معمولی اشکالی نداره من خودمم رفیق داشتم ولی محتاطانه معاشرت میکردم تا ضربه نتونن بزنن

منم با کسی در ارتباط نیستم  تو خونه فرش میبافم هم سرم گرم میشه هم یه درامد دارم  

منم فرش بافتنو دوست دارم بلد نیستم ..... 

سخته؟

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
من ی دوستی داشتم خیلی ب دردم میخورد خیلی خوب بود اما ب دلایلی باهام کات کرد حق داشت حالا ی روز تاپیک ...

حالا من ی دوست داشتم فقط ک الکی از حسادت همه جا ازم بد گفت خیلی بد بود مثه خواهر بود برام🥲