الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من امشب یه کیف بیرونی برا مامانم خریدم ۳۲۰ تومن یه خانمی هم اومده بود برا مادرشوهرش کیف بیرونی خرید ۲۸۰ ازم نظر پرسید نگران بود مادرشوهرش از کیفه خوشش نیاد بنده خدا
هر چه قدر که میخوای هزینه کنی گفتی ۳۰۰ خودت. اینجوری خودش چیزی که لازم داره به سلیقه خودش میخره. من که خیلی بدم میاد کادو یه کالایی بخرن برام چون به سلیقه خودم نیست
منم اینطوریم بدم میاد ی چیزی برا کسی بخرم و بدتش ب بقیه مادر شوهرمم اینطوریه چیزی ب سنش نیاد و اینا ...
وسیله ای بگیری خودش استفاده کنه بیشتر خوشحالش میکنه تا برا خونه باشه من این و تو این سالیان تجربه کردم از مامانا همشون دلشون میخواد برای خودشون بخریم نه خونشون با توجه به سلیقش یه کیف پول یا یه ساعت خوشکل ارزون یا شال و اسپری یا ادکلن در حد ۳۰۰ بخر