2777
2789
عنوان

مادرشوهر خیلی خیلی جوان

2120 بازدید | 43 پست

مادرشوهر دوستم ۳۶ سالشه باهم همسایه‌ایم می‌شناسیم همو .. زنه به قیافش بیشتر میاد ولی وقتی به خودش میرسه واقعا جوانه‌. امشب رنگ موهاشو‌ خیلی تیره کرده بود لاک زده بود آرایش کرده بود خیلی تغییر کرده بود . دوستم میگه وقتی اینجوری میکنه احساس نمیکنم مادرشوهرمه‌ و واقعا دلم میخاد شبیه مامانا‌ باشه خیلی ناراحته گاهی میگه کاش قبول نمیکردم . خودش و شوهرش هردو ۲۰ سالشونه از شوهرش راضیه 

خب مگه چیه خوبه که مادرشوهر جوون 

بگو به این چیزا فکر نکن بچسب به زندگیت 

دنبال حاشیه نباش

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ میگه نمیخوام اندازه من به خودش برسه

بگو به تو چه😐عجبا.جدیدا عروسا واسه مادرشوهر تعیین تکلیف میکنن

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

بگو مگه میدون رقابته 

اگر اهل رقابتی تو‌درس رقابت کن و حسودی کن تا پیشرفت کنی

این حرفا حاشیه ای اصلا درست نیس

هرکسی هرکار دلش بخواد میکنه 

دوستت واقعا نرمال نیست 

این جا ی داشته باشه چیکار میکنه 

با مادر شوهرش چیکار داره اخه 

تازه اون 36 سالشه خیلی سنش کمه بایدم برسه 

نرسه عیبه