2777
2789

سلام دوستای گلم

وقت بخیر

یه سوال داشتم داشتم لطفا اگه کسی واقعا میدونه جواب بده در غیر این صورت خواهششششا اطلاعات نادرست ندید🙏🙏🙏🥲

من ۱۹ سالمه و دارم درس میخونم و اتباع هستم

تو کشور خورم که جنگ هست و متاسفانه الان هم اگه در جریان اتفاقات اخیر باشید بزرگان کشورمون تحصیل برای دخترارو ممنوع کردن و زن حق تحصیل و کار در کشور رو نداره 😔💔

من خودم آرزو دارم در آینده اینه چندان دور یک فرد موفق و مستقل باشم

تو ايران هم نمیتونم هر رشته ای که بخوام انتخاب کنم(انتخاب رشته برای اتباع محدود هست)

آیا الان با توجه به شرایط مون کشورای دیگه یا کشورای اروپایی مارو میپذیرن؟آیا میتونیم بریم اونجا از طریق تحصیل؟بدون خانواده البته

(منظورم این نیست که پول داشته باشم و بخوام ویزای تحصیلی بگیرم و راحت برم اونجا)

فقط میخوام بدونم آیا راهی هست؟

داییم بلژیک هست و عموم سوئد و هر دو هم ۸ سال پیش از طریق پناهندگی قبول شدن(آیا از این طریق راهی هست)؟

لطفا اگه کسی اطلاعات دقیق و درستی داره دریغ نکنه 

مدیونشم تا آخر عمر:)💚🙏

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی یا عموت نمیتونن بهت کمک کنن؟ یا قطع رابطه اید.. 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

گلم تنها راهش پناهندگیه راه سختیه ولی ارزششو داره مطمئن باش چون پول حلال مشکلاته و چون پول نداری سخت میشه برات چرا از دایی و عموت کمک نمیخوای؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
خب یعنی قاچاقی؟؟ کدوم کشور زود اقامت میده؟ میدونید؟

قاچاقی بری تا سوئد یا المان عالیه ، کلا اسکاندیناوی خوب پناهندگی میده ، من خودم سهروند سوئد هستم ، کیس شما خوبه

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️
نع گلم قطع رابطه نیستیم نمیدونم به نظر شما میتونن در این زمینه کمکم کنند؟

آره حتما ازشون سوال کن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ