2777
2789

خودم یه بار یه ماشین داشت دنده عقب میگرفت نزدیک بود بزنه ب مامانم حرصم درومد محکم زدم رو صندوق عقبش اومدم بگم کوری مگه پشتو نمیبینی گفتم کوری مگه جلوتو نمیبینی😂😂خیلی بده و این شرایط سوتی بدی

هفته قبل داشتیم از قشم برمیگشتیم خونمون با خالم مامانم . یه نیم ساعت بود برسیم خونه منم خستهههههه . و اینکه رسیدم غذا چی درست کنم . خواستم مغزم یکم استراحت کنه رفتم به شوهرم بگم اهنگ رو عوض کن گفتم کانال رو عوض کن دلم گرفت 😅😅😅

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم خونه پدرشوهرم با همه احوال پرسی کردم رفتم تو اتاق لباسامو عوض کردم اومدم بیرون نمیدونم چرا ی لحظه فک کردم به پدرشوهر سلام ندادم رفتم جلو بیچاره اونم پاشد دوباره حال و احوال دست دادن اخرش یهو خندیدم یادم افتاد احوال پرسی کرده بودم خیلی خجالت کشیدم

من میخواستم پشت موهامو کوتاه کنم زنگ زدم اراسشگاه گفتم سلام کبرا خانم خوبی میخواستم موهای پشتمو کوتاه کنی چقدر میگیری

کبرا خانم گف جاان منظورت پشت موهاته دیگ😑😂

من🤦

کبرا خانم😆🙄

رفتم خونه پدرشوهرم با همه احوال پرسی کردم رفتم تو اتاق لباسامو عوض کردم اومدم بیرون نمیدونم چرا ی لح ...

از رو بردی بیچاره رو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی . کاش هر کس به تو دل بست بیاید خبرش
من میخواستم پشت موهامو کوتاه کنم زنگ زدم اراسشگاه گفتم سلام کبرا خانم خوبی میخواستم موهای پشتمو کوتا ...

موهای پشت و بغل و جلو رو مگه با هم کوتاه نمیکنن؟🤔

سوتی نیست

امروز تنها بودم خونه با داداش کوچولوم«نه سالشه»

بعد خیلی شیطونه دیدم صداش نمیاد نفس راحت کشیدم و اومدم نی نی سایت

سرگرم بودم که صدام زد آبجی بیا خط گردن برام بزن

وقتی رفتم توی حموم دیدم اطراف موهاشو افتضاح با ماشین تراشیده و پشت موهاش مونده🤣وای افتضاح شده بود پوکیدم از خنده گفتم داداش اینارو باید از ته بتراشی خراب کردی هیچی دیگه موهاشو از ته براش زدم

موهاش خیلی لخت و خوش‌حالت بود سامورایی بود مدلشون دلم سوخت

جالبه خودشم دلداری میده خوشگله و..

دخترم سه سالشه سوار اسنپ شدیم

یه عروسک از شیشه ماشین آویزون بود دخترم گفت میخوامش

منم واسه اینکه بیهیالش بشه گفتم نه مامان جون اون عروسک عموعه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

راننده بیچاره سرخ و سفید میشد😅😅