2777
2789
عنوان

با مامانم قهرم

422 بازدید | 20 پست

بنظرتون کادو روز مادر بگیرم براش؟😒واقعا دلم شکست ولی خب از یه طرفم میگم توی سال یه روزه و گناه داره دیگه☹

چه کنم؟

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر چرا آخه.   آره  بکیر به نظرم.   من مادرم فوت شده ۵۰ ساله ش بود خودمم مجرد. حلوا پختم بدم برادرم ببره محل کارش فاتحه بدن  فردا هم بگم بریم سرخاک مامانم.  خیلی سخته داغونم بی مادر  درد بی درمانه  خواهرم ندارم 

عه این مشکل منم هس نمیدونم چکار کنم

اینجا همه گفتن بخرم☹خودمم دلم نمیاد چیزی نگیرم

توام اگه به راه حل متفاوتی رسیدی بهم بگو😂😑

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚

وااای نه چحوری ازش قهری،مجردی؟

من پشت گوشی داشتم یه چیزی توضیح میدادم هی گفتم هی مامانم نفهمید یهویکم صدامو بررم بالا گفتم واااا چرا نمیفهمی،بخدا بعدقطع کردن انقد گریه کردم چشام باز نمیشد،زنگ زدم باگریه باالتماس میگفتم توروخدا منو ببخش غلط کردم گو ه خوردم

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
چجوری قهراتون طولانیه من نهایت نیم ساعت دیگه خیییییلی ی روزه

طولانی که چه عرض کنم...از ساعت ۱۰ اینا😂☹منم نمیتونم زیاد قهر بمونم

فردا که بیدار شم یادم رفته🤦🏻‍♀️

مامانته دلت میاد؟😐

مشکل اینه که دلم نمیاد☹هرسال واسش کادو گرفتیم بعد امسال اولین سالیه که مامان بزرگم نیست مامانم یکم عصبی شده...منم حسااااس

دعوامون شد دیگه☹

اینجا همه گفتن بخرم☹خودمم دلم نمیاد چیزی نگیرم توام اگه به راه حل متفاوتی رسیدی بهم بگو😂😑

باهم دعوا ناجوری کردیم خیلیم دلخورم از دستش اذیتم میکنه

حتی بنظرم لیاقت مادری رو هم نداره چ برسه کادو بدم 

تو ک خبر نداری چه به روزم اورد تو این زندگی همه چیو ازم سلب کرده هر روز عذاب میده 

نه فقط من بقیه هم ازش عاسی شدن

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود