زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 عنوان با مامانم قهرم 422 بازدید | 20 پست بنظرتون کادو روز مادر بگیرم براش؟😒واقعا دلم شکست ولی خب از یه طرفم میگم توی سال یه روزه و گناه داره دیگه☹چه کنم؟ صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚 1401/10/22 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاغرم عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 4519 عه این مشکل منم هس نمیدونم چکار کنم رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
fatemehandms عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 150 مامانته دلت میاد؟😐 دانشجوی طراحی دوخت سوالی داشتید در خدمتم❤🥰با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کن...
مادردلتنگم عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1516 قهر چرا آخه. آره بکیر به نظرم. من مادرم فوت شده ۵۰ ساله ش بود خودمم مجرد. حلوا پختم بدم برادرم ببره محل کارش فاتحه بدن فردا هم بگم بریم سرخاک مامانم. خیلی سخته داغونم بی مادر درد بی درمانه خواهرم ندارم
sogholi12 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 613 چجوری قهراتون طولانیه من نهایت نیم ساعت دیگه خیییییلی ی روزه
شبنم77 عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 502 حتما کادو بگیر واشتی کن من ۵ساله دلم پرمیکشه برای صداش دیدن دوباره ش
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 عه این مشکل منم هس نمیدونم چکار کنم اینجا همه گفتن بخرم☹خودمم دلم نمیاد چیزی نگیرمتوام اگه به راه حل متفاوتی رسیدی بهم بگو😂😑 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3013 وااای نه چحوری ازش قهری،مجردی؟من پشت گوشی داشتم یه چیزی توضیح میدادم هی گفتم هی مامانم نفهمید یهویکم صدامو بررم بالا گفتم واااا چرا نمیفهمی،بخدا بعدقطع کردن انقد گریه کردم چشام باز نمیشد،زنگ زدم باگریه باالتماس میگفتم توروخدا منو ببخش غلط کردم گو ه خوردم آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 چجوری قهراتون طولانیه من نهایت نیم ساعت دیگه خیییییلی ی روزه طولانی که چه عرض کنم...از ساعت ۱۰ اینا😂☹منم نمیتونم زیاد قهر بمونمفردا که بیدار شم یادم رفته🤦🏻♀️ صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
pitza_tanuri عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 5426 قهر چرا آخه. آره بکیر به نظرم. من مادرم فوت شده ۵۰ ساله ش بود خودمم مج ... منم نه مادر دارم ن خواهر مجردمو تو دنیای بی مادری دارم میسوزم، هیچکسم ندارم تنهای تنهام
pitza_tanuri عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 5426 طولانی که چه عرض کنم...از ساعت ۱۰ اینا😂☹منم نمیتونم زیاد قهر بمونم فردا که بیدار شم یادم رفته🤦🏻 ... منم بخوابم بیدارشم یادم میره ههه
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 مامانته دلت میاد؟😐 مشکل اینه که دلم نمیاد☹هرسال واسش کادو گرفتیم بعد امسال اولین سالیه که مامان بزرگم نیست مامانم یکم عصبی شده...منم حسااااسدعوامون شد دیگه☹ صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
لاغرم عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 4519 اینجا همه گفتن بخرم☹خودمم دلم نمیاد چیزی نگیرم توام اگه به راه حل متفاوتی رسیدی بهم بگو😂😑 باهم دعوا ناجوری کردیم خیلیم دلخورم از دستش اذیتم میکنهحتی بنظرم لیاقت مادری رو هم نداره چ برسه کادو بدم تو ک خبر نداری چه به روزم اورد تو این زندگی همه چیو ازم سلب کرده هر روز عذاب میده نه فقط من بقیه هم ازش عاسی شدن رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
گلدن_تایم عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 239 قهر چرا آخه. آره بکیر به نظرم. من مادرم فوت شده ۵۰ ساله ش بود خودمم مج ... عزیزم….☹️روحشون شاد