2777
2789

چقد خوش شانس اند اونایی که یکی هست تو سختی ها دستشو بگیره بگه بیخیال به کمک هم حلش میکنیم. یا وقتی بقیه با حرفاشون دلشو شکستن یکی باشه بگه اهمیت نده. و چقد دلم میخواد منم از این ادمای حمایتگر تو زندگیم داشتم این روزا که حتی نفس کشیدن برام درد اوره یکی بود فرقی نداشت خواهری  یا برادری که درک کنه. سهم ما تو زندگی نمی دونم چیه ولی هر ادمی هر چقد قوی باشه باز هم به یه دست حمایتگر نیاز داره.

خدایا فکر کنم من زبان صحبت کردن باهاتو بلد نیستم نمی دونم هر چی هست انگار فاصله مون زیاده. 

اگه دوست داشتی برای حال دل همه ادمایی که کم اوردن برای خوب شدن حال دل اونایی که کسی جز حدا ندارن صلوات بفرستین لطفا

اوکی شکست بخور فرو بریز

ولی اجازه نداری ناامید شی اجازه نداری دست از تلاشت برداری

قوی تر بلند شو قوی تر ادامه بده هیچ کس واسه تو کاری انجام نمیده بخاطر خودتم که شده دست از تلاش کردن برندار

اوکی شکست بخور فرو بریز ولی اجازه نداری ناامید شی اجازه نداری دست از تلاشت برداری قوی تر بلند شو ق ...

اگه بدونی چقد تلاش میکنم و همش به در بسته میخورم. نمی دونم حکمتش چیه ولی دیگه دارم کم میارم. خیلی خستم اونقدر که گاهی میگم کاش زودتر تموم شه اصلا برا چی زندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بدونی چقد تلاش میکنم و همش به در بسته میخورم. نمی دونم حکمتش چیه ولی دیگه دارم کم میارم. خیلی خس ...

حکمتش هرچی که هست خوبه

شاید میخواد به چیزای بهتری برسونه تورو 

شاید به در بسته میخوری که در بهتری باز شه

یه روزی به یه جایی میرسی خوشحالی که متوقف نشدی به خودت افتخار میکنی بابت این همه تلاش

من مطمعنم تو میتونی

حکمتش هرچی که هست خوبه شاید میخواد به چیزای بهتری برسونه تورو  شاید به در بسته میخوری که در ب ...

ممنون عزیزم

لطفا برام دعا کن. اسفند کنکور دکترا دارم دعا کن بتونم رتبه خوبی بیارم. شاید با تغییر محیط بتونم باز برگردم به اون ادم سابق