2777
2789
عنوان

رابطه با خانواده همسر

300 بازدید | 22 پست

سلام شب بخیر دوستان شما رابطتون را خانواده همسرتون چجوریع صمیی هستین یا ن چون ما تو ی ساختمانیم آخر هفته ها باید همش ببینمشون ولی وقتیم میان پیشم همش تیکه میندازن منم همون لحظه نمیتونم جواب بدم بعدش خیلی حرص میخورم ک چرا جوابشو نو ندادم 

با خونسردی جواب بده وگرنه بعدا دور از جونت غده میشه تو دلت 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی که با خواهرشوهرم دعوا کردیم خیلی خیلی معمولی شدیم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

قطع ارتباطم با خانواده همسر😎😎😎

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اینم بگم از اول مخالف ازدواج ما بودن و وقتی بخاد حرفیو بمن برسونه اون یکی جاریمو مثال میزنه و بمن حرف میرسونه خودم بیست سالمه همسرم بیست چهار ی پسرم دارم ک خیلی دوسش دارن بیشتر بخاطر پسرم باما آشتی کردن

ماهم تو یه ساختمون هستیم ولی شاید دوماه یکبارم همو نبینیم. مگه دعوت کنیم همدیگرو اگه نه به هیچ عنوان همینجوری نمیریم خونه هم. درسته تو یه ساختمونید ولی اونم یه همسایه اس همین

جلودهن جاریتوبگیر راحت بشی سخن چین اه

اون حرفی نمیزنه مادر شوهرم بخاد بمن تیکه بندازه اون جاریمو مثال میزنه ولی مشخصه بمن میگ همشم میگ خدا لعنت کنه اون دخترایی ک پسزا مردمو گول میزنن😐

خب راهمون یکیه من نرم اونا میان

ازمنم زبونشون تنده،خیلی تحمل کردم

فقط به این نتیجه رسیدم زورم به اونانمیرسه به خودم که میرسع،نمیرم وفقط اونامیان

داغون میشی اینجور

وخدایی که بشددددت کافیست❣