2777
2789
عنوان

آزمایش و بی بی چک لطفا بیاین

150 بازدید | 20 پست

سلام دوستان کسی بوده باردار باشه و علائم نداشته باشه .یا قبل موعد پریود ازمایش و بی بی چکش کسی بوده مثبت شده باشه اگ آره چند روز قبلش 

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت

من سربارداری اولم اصلاعلائمی نداشتم وبی بی چکم وآزمایشم ۵روزقبل ازموعدمثبت شد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سربارداری اولم اصلاعلائمی نداشتم وبی بی چکم وآزمایشم ۵روزقبل ازموعدمثبت شد 

ای جان مبارکت باشه عزیزم. برت منم دعا کن این ماه مامان شده باشم

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت

من تمام علائم پریودیم رو مثل همیشه داشتم. و اصلا متفاوت از ماه های قبل نبود‌. طوری که نا امید شدمو گفتم این ماه هم نشد. اما دیدم پریود نمیشم. بی بی رو دو روز بعد عقب افتادن موعدم زدم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
ای جان مبارکت باشه عزیزم. برت منم دعا کن این ماه مامان شده باشم

سلامت باشی عزیزم 

انشاءالله که هستی توکل به خدا 💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من تمام علائم پریودیم رو مثل همیشه داشتم. و اصلا متفاوت از ماه های قبل نبود‌. طوری که نا امید شدمو گ ...

ای جان چ سوپرایز قشنگی شدیا .انشاالله قسمت همه ما منتظرا..منم مثل همیشم ۳ روز دیگ موعدمه انشاالله خدا نگاهم کرده باشه بعد دوسال و نیم این معجزشو ب منم داده باشه برام دعا کن

من دوماه پریودنشدم بی بی هم منفی شد وقت دکترداشتم بازم بی بی زدم منفی بوددکتررفتم معاینه وداروداد احساس بدی داخل لگن احساس کردم موقع معاینه دارومومصرف کردم قراربود۱۵روبعدش پریودبشم بازم نشدم بی بی زدم مثبت شد بعداون تازه علائم شروع شد ودهنم اسفالت😐

ازبس حالم بدمیشه

خدایاخودت هوامون وداشته باش

من که ۹ساله آرزو به دل موندم بی بی مثبت شه

آخ عزیزم خیلی سخته .اگ اشکال نداره میشه بپرسم مشکل شما چیه منم دو سال و نیمه اقدامم

ای جان چ سوپرایز قشنگی شدیا .انشاالله قسمت همه ما منتظرا..منم مثل همیشم ۳ روز دیگ موعدمه انشاالله خد ...

آره خدا برام معجزه کرد و نذر و نیازهامو جواب داد. منم‌بعد چندسال و یه سقط بچه دار شدم و الان باردارم. و از خدای مهربون میخوام به شما و همه منتظرا بزودی این نعمت رو عطا کنه. لطفا برای منم دعا کنید مشکلی پیش نیاد

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
من دوماه پریودنشدم بی بی هم منفی شد وقت دکترداشتم بازم بی بی زدم منفی بوددکتررفتم معاینه وداروداد اح ...

ای جانم چ جالب .خدا برات نگهش داره عزیزم .انشاالله قسمت همه منتظرا 

پلی کیستیک و اسپرم ضعیف

چرا اصلاح سبک نمیکنی زیر نظر دکتر تاجیک ی عالمه ماما داره میتونی زیر نظرشون باشه مطمئنم جواب میگیری پلی کیستیک در عرض سه ماه کامل خوب میشه بخدا بهت قول میدم

ای جانم چ جالب .خدا برات نگهش داره عزیزم .انشاالله قسمت همه منتظرا 

قربونت ممنون،انشاالله به حق فاطمه زهراخدادامن تمام منتظراروسبزکنه

خدایاخودت هوامون وداشته باش