2777
2789

نمیدونم ،خیلی آرزو دارم ولی محال نمیدونم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🚶🏼‍♀️اینکه باهاش دوست بشم از ی پسره خیلی خوشم اومده 😵‍💫بعد من از اونایی بودم که از پسرا بدم می اومد 😐💔موندم چیکار کنم مغزم میگه غلط کردی قلبم میگه بیخیال بابا 

🎀

من دلم میخواد یه آدمی پیدا بشه با  ویژگی هایی دلم میخواد و واقعا عاشقم باشه  چشماش  عین مامانم سبز باشه  قدش بلند باشه  مهربون باشه باحال  و شوخ باشه بادلم کنار بیاد  حالمو خوب کنه  منم حال اون خوب کنم  هیچوقت ناراحتم نکنه   خیانت نکنه  به حرفام گووووش کنه  ذاتش خوب باشه کلا همیشه خوشحالم کنه  دلش بامن باشه   خانواده اش باهام خوب باشن    ولی جدی فکرکنم یه همچین فردی پیدا کنم🥲🥲🥲 

پول بیاد دستم هر خواسته ای که بچه هام ازم خواستن براشون محیا کنم 

دیروز دخترم بدون چتر رفت مدرسه امروز مریض شد حداقل چتری که دلش میخواد رو براش بخرم در کل پول و سلامتی

خدایا ضامن آینده ی دخترام باش چون فقط به خودت سپردمشون