2777
2789
عنوان

ای وای دارم میمیرم 🤯

157 بازدید | 17 پست

الان هیو حالم بد شد دهنم بی حس شد دارم 

اول دستم بی حس شد بود درست شد  بعد فکم بی حس شد

الامن بزور تایپ میکتم گیج شدم

دعا کنین خوب بشم

تا حالا اینطوری شدی???

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی دچار بیماری پنیک شدم 

اولین علائمش اینا بودن

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)
وقتی دچار بیماری پنیک شدم  اولین علائمش اینا بودن

بعدش علایمت چطوری شد

چن وقت اینطوری بودی???

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
بد به دلت راه نده انشاالله که مشکلی نیست

دعا کن عزیزم

من یه بار دستم اینجوری شد بعدشم لکنت گرفتم :) 

بعدش دیگه نشدی

چن وق اینطوری بودی

مامانم يبار اينجوري شد بعدش خوب شد خودش

کی اینجوری شد عزیزم

بعدش علایمت چطوری شد چن وقت اینطوری بودی???

امیدوارم دچارش نشی ولی ممکنه پنیک باشه ، جای نگرانی نیست همون استرسه که دیگه از شدید بودنم گذشته،

من‌حالم‌بعد مدتی اونقدر بد شد که رفتم اورژانس و نتونستن کاری کنن و فرستادنم پیش دکتر مغز و اعصاب و اونجا تشخیص داده شد که پنیک دارم و دارو درمانی کردن و خوب شدم 

خیلی وقته علائمش رو ندارم ،

من اولش احساس مرگ کردم و بشدت بدنم سبک شد 

بعدش دچار تنگی نفس بشدت شدید شدم درحدی که نمیتونستم‌ قدم بردارم 

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)